BİRİZ, BERABERİZ, KARDEŞİZ

BİRİZ, BERABERİZ, KARDEŞİZ

Kırıkkale İl Müftülüğü, maddi ve manevi yönden ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor.

Kırıkkale İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından başlatılan proje kapsamında Kırıkkale halkının, maddi ihtiyaçlarının yanı sıra manevi ihtiyaçları için de destek sunuluyor. Kırıkkale geneli 12 mahallemiz din görevlilerince taranarak, maddi ve manevi ihtiyaçları olan ailelere ulaşılmaktadır. Proje kapsamında görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri, ihtiyaç sahibi ailelere destek olabilmek için gayret gösteriyor.

Din görevlileri ve Müftülük personeli tarafından yapılan maddi bağışlar ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları, Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi hesabında, projede kullanılmak üzere toplanıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Projenin başladığı Ocak ayı itibari ile 109 ailemize maddi ve manevi destek sunuldu. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile daha fazla ihtiyaç sahibi kardeşimize umut olacağız.

Salgın sürecinin başladığı günden bu güne kadar İl Müftülüğü “vefa sosyal destek” ekipleriyle sahada halkımızın yanında olmuştur. Şimdi de “Biriz Beraberiz Kardeşiz Projesi” ile Kırıkkale genelinde tüm mahallerde din görevlilerimizin tespit ettiği, maddi ve manevi yönden desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek sunmaya devam etmektedir.

Proje kapsamında İl Müftülüğü bünyesindeki Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, vatandaşlarımızın manevi ihtiyaçları için çalışmalar yapmakta ve manevi yönden sorun yaşayan pek çok kişi ve aileye manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetine sunuyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ