Biri gider beşi gelir

Biri gider beşi gelir

Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen, partiden istifa eden iki yöneticinin kırmadan, incitmeden geçiş yapması gerektiğini söyledi. Herkesin geldiği gibi gitmesi gerektiğini belirten Çimen, “Biri gider, beşi gelir” dedi.


HERKESİN İSTEĞİNE GÖRE HAREKET EDEMEYİZ
Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen, partilerinden istifa ederek başka partiye geçen iki yönetici hakkında açıklamada bulundu.
İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği durumlarını soran yöneticilere, aday adayı olmaları konusunda uyarıda bulunduğunu belirten Çimen, herkesin isteğine göre hareket edemeyeceklerini söyledi.
Demokrasinin ve parti tüzüğü gereği partilerinde bulunan ve İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği için, ilk olarak aday adayı olmaları gerektiğini belirten Çimen, partiye nifak sokmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamadığını bildirdi. Geçtiğimiz dönem de AK Parti’ye geçen bu kişilerin kamuoyunu rahatsız ettiğini belirten Çimen, Demokrat Parti’nin güçlü bir parti olduğunu ve gidenlerin olduğu gibi gelenlerin de olduğunu ifade etti.

SADECE BEN KARAR VEREMEM
Çimen konuşmasının devamında, “Partimizden istifa eden iki kişi demokratik bir ortamda istediği ve dilediği partiye geçiş yapabilirler. Bu geçiş esnasında kırmadan incitmeden dökmeden geçiş yapabilirler. Yalana talana müsaade etmem. Partimi lekeletmem. Geldiği gibi gitmesini bilmelidirler. Bir önceki seçimlerde aynı olayı AK Partiye geçerek yaptılar. Daha sonra yuvamıza geri döndük dediler. Çalışmak istediklerini belirttiler. Partimizde üye olarak görev aldılar. Kendileri bu seçim esnasında belediye başkanlığı seçimi için il genel ve belediye meclisindeki yerlerini sordular. Bende İl Başkanı olarak aday adayı olun parti meclisimiz neye karar verirse benim için geçerli olan budur dedim. Fakat bunlar parti içerisinde kendilerini ciddi görmedikleri için bir başka partiye geçmişlerdir. Partimiz için çok önemli bir olay değildir biri gider beşi gelir” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız