‘Bir dünya bırakın' sergisi

‘Bir dünya bırakın

SAKARYA KOLEJİ PODIUM`DA...

‘Bir dünya bırakın' sergisi

Özel Sakarya Koleji tarafından bir alışveriş merkezinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ‘Bir dünya bırakın' teması ile hazırlanan sergi açıldı.

İKİ GÜN AÇIK KALDI

Sergi ile birlikte çocukların yaşadığı bayram havasını sürdürmek adına animasyon gösterileri ve Özel Sakarya Koleji Tanıtım Günleri Etkinliği yapıldı. Etkinliğe, minikler kadar aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Okul öğretmenlerinden Tuğçe Gökbulut ve Mustafa Canbaz tarafından hazırlanan, 3 boyutlu Anıtkabir maketi ve dünya çocukları figürleri sergisi ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

KURDELE KESİLDİ

Açılış kurdelesini Okul Müdürü İlhami Arıkan Özel Kızılırmak Koleji Müdürü Yasin Kayhan ve alışveriş merkezi yöneticilerinden Fahriye Özar tarafından kesildi. İki gün boyunca maskot şov, resim yarışması, kum boyama gibi etkinliklerin yanı sıra maskotların alışveriş içinde dolaşarak çocukları eğlendirmesi gördü. Etkinliklerde yarışan minik kalplerin yaptığı etkinlikler ise alışveriş girişinde sergilendi ve etkinliklere katılan öğrencilere hediyeler verildi. Maskotlarla resim çektirmek isteyen çocuklar ve gençler birbirleriyle yarıştı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı