Birçok alanda katlanarak büyüdük

Birçok alanda katlanarak büyüdük

DEVLET DESTEKLERİ ANLATILDI

Birçok alanda katlanarak büyüdük

Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti İktidarı döneminde ülkenin geçmişe oranla katlanarak gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

İLK OLARAK VALİLİK ZİYARETİ

Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin ilk olarak Kırıkkale Valiliğini ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Metin´i burada Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen karşıladı. Daha sonra makama geçen Bakan Yardımcısı Metin´e Vali Haktankaçmaz tarafından Kırıkkale hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Savunma Sanayi denince akla Kırıkkale´nin geldiğini söyleyen Bakan Yardımcısı Metin, ?Silaha adını veren şehir Kırıkkale´dir. MKE´nin ilk temelleri Kırıkkale´de atıldı.? Afrin´de yapılan Zeytin Dalı Harekâtında Kırıkkale´nin çok büyük emeklerinin olduğunu söyleyen Bakan Yardımcısı Metin, ?Zeytin Dalı Harekâtında kullanılan silah ve mühimmatların çoğu Kırıkkale´den temin ediliyor? dedi. Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası´na geçen Bakan Metin burada Kırıkkale´nin ihracat potansiyelini ve teşvikleri değerlendirdi.

DEVLET DESTEKLERİ ANLATILDI

Adalet ve Kalkınma Parti İl Başkanlığının girişimleriyle Ticaret ve Sanayi Odası´nda düzenlenen toplantıda Ekonomi Bakanlığı yetkilileri tarafından Kırıkkaleli sanayicilere ihracata yönelik devlet destekleri anlatıldı.

MALİ VE EKONOMİ UYGULAMALARI

Toplantıda konuşan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, ?Uyguladığımız mali ve ekonomik politikalarla ülkemizi birçok alanda, dörde, beşe, ona, yirmiye katladık. Bunda ekonomi politikalarımızın payının fazlaca olduğunu söylemek mümkün? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı