BİR YILLIK EĞİTİMİ DEĞERLENDİRDİLER

BİR YILLIK EĞİTİMİ DEĞERLENDİRDİLER

Sulakyurt ilçesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde yılsonu eğitim toplantısı yapıldı. Bir yılın değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, eğitim öğretimde sona gelindiği ve öğrencilere hak ettikleri karneyi verebilmek için son hazırlıkların yapıldığı belir

SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN AVANTAJLARI KONUŞULDU

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Sağlık Meslek Lisesinde diploma almaya hak kazanan acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik bölümü öğrencilerin mezun olması durumunda, sağlık işletmelerine en yeni bilgilerle donatılmış sağlık personellerinin katılacağını söyledi. Kaymakam Hasan Ongu da, öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan öğretmenlere fedakarlıklarından ve başarılı çalışmalarından dolayı ayrı, ayrı teşekkür etti.

 

ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ DE ÖNEMLİ BİR MESLEKTİR

Öğretmenlik mesleğinin toplumda ayrı bir değeri ve önemi olduğunu dile getiren Kaymakam Hasan Ongu, öğretmenlik mesleğinde güler yüzün, beden dilinin ve iyi bir model olmanın öğretimden önce geldiğini belirterek, ?Toplumdaki bireylerin daha donanımlı inşası için öğretmenlerimiz en temel unsurdur. Öğretmenler sayesinde genç bireyler, bilgi ve karakterle birlikte yeniden şekillenmekte, eğitim ve öğretim değerleriyle de bütünleşerek geleceğimiz daha aydınlık olacaktır. Değerli öğretmen arkadaşlarım, öğretmenlik mesleği kendinden verme mesleğidir?

 

BİLGİLERİNİZİ ÖĞRENCİLERİNİZE YANSITTINIZ

?Bu okulların ve çocukların sahipleri sizlersiniz. Çocuklarımız sizin yansıttığınız ışık kadar ilerleyecekler. Bu nedenle ne kadar çok uzağa ışık saçarsanız aydınlık yarınlara toplum olarak o kadar çabuk ulaşacağız. Bir yıldır uzun çabalarınızla uğraşıp öğrencileri gerek eğitimleri gerekse öğretimleriyle bir noktaya getirdiniz. Verdiğiniz bilgilerin değerlerini karnede hep birlikte göreceksiniz. Umarım sonuçlardan sizlerde memnun kalırsınız? dedi.

 

KENDİNİZİ HER ALANDA GELİŞTİRİN

Kaymakam Ongu, göreve yeni başlayan öğretmenlerin, deneyim ve tecrübeleri olan öğretmenlerden istifade ederek kendilerini daha da geliştirmelerini istedi. Toplantıya, Kaymakam Hasan Ongu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Şube Müdürü Türker Yurtsever ile Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idareci ve öğretmenleri katıldı.

 

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti