Bir umut da sen ol projesi

Bir umut da sen ol projesi

Yahşihan Kaymakamlığı ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen ?Bir Umut da Sen Ol Projesi? kapsamında üniversite öğrencileri, yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürüyor.

HER TÜRLÜ YARDIM
Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen?in desteği ile hazırladıkları birçok farklı projelerde aldıkları görevleri en iyi şekilde yerine getiren Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile ortaklaşa bir çalışma içerisine girdi. ?Bir Umutta Sen Ol ?  Projesi Kapsamında Kırıkkale Üniversitesi sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri,  Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleri ile yardıma muhtaç olan ailelere eğitim, sağlık, giyim, temel gıda malzemelerinin yanında manevi olarak da her türlü yardımı ulaştırıyor. 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ilk etapta yardıma muhtaç altı aile belirleyen öğrenciler, belirlenen ailelerin iki ay süre ile her türlü konuda yanlarında yer alacaklar. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Kırıkkale Üniversitesi sınıf öğretmenliği öğrencileri ?Yardıma muhtaçlara yardım eli uzatmak, onlara yardım etmek bizleri de çok mutlu ediyor. Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte bu işi gönüllü bir şekilde yürütüyoruz. Bu projenin başlatılmasına vesile olan ve her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen Yahşihan Kaymakamımız A. Ferhat Özen?e, Kırıkkale Üniversitesi öğretim görevlisi Doç Dr Hakan Dündar hocamıza ve bizlere çalışmalarımızda hiç yalnız bırakmayan yol haritamızı belirleyen Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Osman Türkyılmaz?a teşekkür ederiz? dediler.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü