Bir ömür boyu mutluluklar

Bir ömür boyu mutluluklar

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın'ın oğlu Gökhan Aydın ile Mihriban Cemil Bez çiftinin kızı Didem Bez düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Türkan Aydın çiftinin oğlu Gökhan ile Mihriban Cemil Bez çiftinin biricik kızları Didem Diva Düğün Salonunda düzenlene törenle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Aydın ve Bez aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aydın ve Bez aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Atanur Aydın, son derece mutlu olduğunu, oğlu Gökhan ile gelini Didem‘e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.  Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Çiftlerin nikâh şahitliğini ise Vali Ali Kolat ve Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal yaptı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ