Bir ölür bin diriliriz

Bir ölür bin diriliriz

Kırıkkale'de, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Nur Cami'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, hainlerin yakalanması gerektiğini belirterek

GIYABİ CENAZE NAMAZI
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı`nın öncülüğünde Nur Camisi önünde toplanan MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Abdullah Ateş ile üyeler, MHP`nin Esunyurt`taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ
Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, namazın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen menfur saldırı sonucunda bir dava arkadaşlarını kaybettiklerini söyledi. Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını ifade eden Tunçbilek, "Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Provokasyonlara gelmeyeceğiz, genel başkanımızın dediği gibi. Ama kimse bunu unuttuk sanmasın. Ülkücü harekete yapılan her şeyi herkes karşılığını misliyle bulacağına emin olsun. Bunu Kırıkkale’de, Türkiye`nin her tarafında ülkücüler tek bir yürekle tek bir sesle haykırıyor. Bunu unutmadık, unutmayacağız” dedi.

HÜKÜMET GÖREVE
Saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması gerektiğini belirten Tunçbilek, bu konuda hükümeti göreve çağırdı.
Saldırıyı gerçekleştirenlerin hukuka hesap vermesi gerektiğini belirten Tunçbilek, “Bu saldırıyı yapanlar geniş bir grup olarak yapmışlardır. Faillerin yakalanmaması noktasında hükümetin göstereceği anlayışsızlığı kabullenmemiz mümkün değildir. Faillerin bir an önce bulunup yargı önüne çıkartılması için Başbakan ve AKP hükümetini göreve çağırıyoruz” diye konuştu. Gruptakiler, daha sonra Ülkü Ocaklarına kadar yürüdü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama