BİR KAPTA SEN KOY

BİR KAPTA SEN KOY

SOKAKTAKİ SESİZ DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMA

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı kısıtlama günlerinde sokaklarda yalnız ve aç kalan sokak hayvanları için ‘Bir Kapta Sen Koy’ projesi başlattı. Proje kapsamında şehrin muhtelif bölgelerine mama bırakan İl Başkan Mustafa Kaplan ve teşkilatı Kırıkkale halkına ‘Sokaktaki sesiz dostlarımızı yalnız bırakma, haydi Kırıkkale bir kapta sen koy’ çağrısı yaptı. 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığından Sokak hayvanları için ‘Bir Kapta Sen Koy’ projesi. Sokağa çıkma kısıtlamasında İl Başkanı Mustafa Kaplan öncülüğünde sokak hayvanlarına yem bırakan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, şehrin muhtelif bölgelerinde sokak hayvanları için mama bırakarak, kısıtlama günlerinde hayvanların aç kalmaması için çalışma başlattı. Hafta sonunda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özarslan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları İl Teşkilatı katıldı. Proje kapsamında mama kapları ve mamaların bırakılmasında öncülük eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Haydi Kırıkkale’m Bir Kapta Sen Koy, sokaklardaki sessiz dostlarımızı aç ve yalnız bırakma” diyerek bütün Kırıkkale’ye çarpı yaptı.

'Siz yeryüzünde yaşayanlara şefkat ve merhamet gösteriniz ki, size de şefkat ve merhamet edilsin' diyerek sokak hayvanlarına kısıtlama günlerinde mama bırakma etkinliğinin devam edeceğini dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak hayata geçirdiğimiz farklı sosyal projelerle halkımıza temas etmeye gayret ediyoruz. İlerleyen günlerde yeni projelerimizle halkımıza temas etmeye devam edeceğiz. Bugün , teşkilat olarak sokaklardaki sessiz dostlarımızı yalnız ve aç bırakmadık. 'Bir Kapta Sen Koy' projemiz kapsamında şehrimizin muhtelif bölgelerine bıraktığımız mama kapları ve mamalarla onların yiyecek ihtiyaçlarını karşıladık. Kısıtlama günlerinde bütün vatandaşlarımıza kapılarının önüne birer kap mama bırakarak sokaklardaki sessiz dostlarımızı aç ve yalnız bırakmamaya davet ediyoruz. Haydi, Kırıkkale’m Bir Kapta Sen Koy.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ