Bir Kadir Kipmen Klasiği Şiir ve Müzik gecesi

Bir Kadir Kipmen Klasiği Şiir ve Müzik gecesi

Pandemi dolasıyla 2 yıldır yapılamayan DJ Kadir Kipmen öncülüğünde gerçekleşen Şiir ve Müzik dinletisi bu yıl kaldığı yerden devam etti.

Şiir ve Müzik Dinletisinin 15’incisinde, şiir ve müzik tutkunları bir araya geldi. Kırıkkale Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Kipmen şiirleriyle Ahmet Can Yeşil ise ezgi ve türküleriyle davetlilere güzel bir gece yaşattılar.

 

15 YILDAN BU YANA TEKRARLANIYOR

Kırıkkale’de Radyoculuk sektörünün önemli ismi, şair ve yazar aynı zamanda sunucu Kadir Kipmen’in Kırıkkale’de yaklaşık 15 yıldan bu yana tekraren düzenlediği Şiir ve Müzik Dinletisinin 15’incisi önceki gün Kültür Merkezi Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kırıkkale Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen ve Kırıkkale’de adeta bir klasik haline gelen program gecenin geç saatine kadar devam etti.

 

ŞİİR VE MÜZİK BİRLEŞİNCE

Kadir Kipmen her zaman olduğu gibi birbirinden güzel ve anlamlı şiirleriyle davetlilere adeta şiir ziyafeti çekti. Bu arada güzel sesi, etkili bağlaması ve türküleriyle Kırıkkale’nin markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen Ahmet Can Yeşil ise birbirinden güzel türkü ve ezgileriyle bağlamasını konuşturdu. Davetlilerden büyük beğeni alan ikili program sonunda ayakta alkışlandı. Geceye Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcıları, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve yönetimi, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve Yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve yönetimi ile Kipmen ve Yeşil’in arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı  

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ