Bir ilkle tanışacağız

Bir ilkle tanışacağız

20 dev proje arasında inşaatına ilk başlanan Etiler Köprülü Kavşağı ve Daldı Çıktı geçidinde finale yaklaşıldı.

GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM SİYASETÇİLERİN SADECE PROJE OLARAK AÇIKLADIĞI ETİLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI İNŞAATINDA FİNALE YAKLAŞILDI

 

20 dev proje arasında inşaatına ilk başlanan Etiler Köprülü Kavşağı ve Daldı Çıktı geçidinde finale yaklaşıldı. Elektrik, Doğal Gaz, İnternet ve Telefon, Kanalizasyon ve Su alt yapısı tamamlanan proje açıklanan 20 proje arasında en önemlisi olarak dikkat çekiyordu. Yıllardır tüm yönetimlerin ele aldığı ancak hiç birisinin cesaret edemediği Etiler Köprülü kavşağı inşaatında finale yaklaşıldı. İnşaat tamamlandığında Kırıkkale bir ilkle kanışmış olacak 

 

KAVŞAK ÇALIŞMASINDA 448 ADET KAZIK ÇAKILDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehrin en yoğun trafik sıkışıklığının yaşandığı Etiler Kavşağında başlatılan Etiler Köprülü Kavşak projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Çalışmalarda kavşağın yan duvarları tutacak olan 448 adet fore kazık çakılmasının ardından, kiriş başlıkları ile kısmi istinat duvarı örüldü. Sanayi yönüne ait ilk ana hat kazısının kısmen tamamlandığı çalışmalarda çarşı istikametine doğru hat kazısına geçildi. Şehir ulaşımında yılların sorununu çözüme ulaştıracak proje tamamlandığında Sanayi-Osmangazi Mahalleri ile Çarşı istikameti arası geçişlerde trafik derdi ortadan kalkarak sorunsuz hale gelecek.

 

BÖLGENİN TRAFİĞİNİ RAHATLAYACAK

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrimizin en kavşak noktalarından ve yoğun trafiğin yaşandığı Etiler Köprülü Kavşak Projesinde çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü belirterek “Projemiz hızla ilerliyor, birinci aşamayı tamamladık, köprülü kavşak projemizde çalışmalarımızı dikkatli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirirken, çevreye ve trafik akışına zarar vermemeye büyük hassasiyet gösteriyoruz. Şehrimizin en önemli trafik sorunlarından birini çözeceğimiz projemizi en kısa sürede tamamlamak üzere çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

TRAFİK KAZALARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

Bu bölgede kavşak çalışması öncesi trafik yoğunluğundan dert yanan çevre sakinleri ve sürücüler kavşak çalışmasının hızla ilerlediğine şait olduklarını belirterek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler. Çevre sakinleri ve sürücüler bu bölgenin geçmişten bu güne her dönemin projesi olduğunu belirterek “Çalışmaları takip ediyoruz, burada çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Verilen tarih sözü içerisinde çalışmaların tamamlanacağını düşünüyoruz.  Yapım çalışması öncesi burada sıklıkla ölümlü, yaralamamalı, maddi hasarlı kazalar meydana gelmekte idi. Bu çalışma ile yaşanan kazalarında önüne geçilmiş olacak” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız