Bir gece dayanmadı

Bir gece dayanmadı

Belediye tarafından Hüseyin Kâhya Parkı ve çevresinde yapılan kaldırım taşları gece çöp kamyonu tarafından kırıldı. Sabah saatlerinde çalışma alanına gelen firma yetkilileri ve işçiler duruma isyan etti. Bu arada vatandaşlar andezit diye döşenen taşların

ÇÖP KAMYONU TAŞLARI KIRDI, MADDİ HASAR BÜYÜK

Bir gece dayanmadı

Belediye tarafından Hüseyin Kâhya Parkı ve çevresinde yapılan kaldırım taşları gece çöp kamyonu tarafından kırıldı. Sabah saatlerinde çalışma alanına gelen firma yetkilileri ve işçiler duruma isyan etti. Bu arada vatandaşlar andezit diye döşenen taşların dayanıksız olmasına şaşırdıklarını söylediler.

HAYRETE DÜŞTÜLER

İhalesi milyonlarca liraya yapılan ve yapım aşamasında da gerek esnafa gerekse o yolu kullanan vatandaşlara zorluklar yaşatan Hüseyin Kâhya Parkı’ndaki kaldırım çalışması hüsranla sonuçlandı. Önceki gün gece çalışmayı bitirip mesaiyi tamamlayan firma çalışanları sabah erken saatlerde gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. İddiaya göre gece saatlerinde çöp toplamak için sokaklara çıkan bir çöp kamyonu kapatılan yolu açarak kaldırıma çıktı. Hüseyin Kâhya Parkı boyunca ağır tonajlı araçla ilerleyen temizlik işleri ekipleri yapılan kaldırım taşlarını kırdı.

BİR TARAFTAN YAP DİĞER TARAFTAN KIR

Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre büyük çapta maddi hasarla sonuçlanan olay sonrası Hüseyin Kâhya Parkı üst girişindeki tüm taşlar kırıldı. Taşların sökülüp tekrar yapılacağını belirten yetkililer bu şekilde işin maliyetinin ve yapım süresinin de artacağını belirterek çöp kamyonlarının şoförlerinin uyarılması gerektiğini ifade ettiler. Park çevresinde faaliyet gösteren esnaflar ise durumun içler acısı olduğunu, bir taraftan yapan belediyenin diğer taraftan kırdığını ifade ettiler.



burak hataş
3.09.2013 15:33:54
Kırıkkalemdeki düzen değişmeli arkadaş kaldırım döşemeyi bile büyük bir hizmet gibi gösteren belediye onu bile düzgün yaptırıp takip edemiyor. Yeni seçimlerde o parti bu parti farketmez Kırıkkale`mize hizmet edecek insanlar başa gelir İnşallah...

sait
4.09.2013 16:16:17
Arkadaş geldiklerinden beri yıllardır kaldırım döşüyorlar. Döşedikleri taşın kalitesi dandik. 1 yılı bırak gördüğünüz gibi 1 gün gitmiyor. O kadar yılda bir bitiremediler kaldırımı. Belediyenin iktidar süresince tüm Kırıkkale ve ilçelerinin kaldırımlarının hepsi döşenirdi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü