Bir daha heykel dikilemez

Bir daha heykel dikilemez

PKK'nın Diyarbakır Lice'de diktiği gerilla heykelini protesto eden Kırıkkale Ülkü Ocakları Zafer Caddesi'ne dev Türk bayrağı astı. Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, heykelin güvenlik güçleri tarafından indirildiğini ve Türkiye'de bir daha asla bir

FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Kırıkkale Ülkü Ocakları üyesi bir grup, Diyarbakır`da PKK`lı Mahsum Korkmaz`ın heykelinin dikilmesine tepki gösterdi. Ülkü Ocakları binası etrafında toplanan ülkücüler, heykelin güvenlik güçleri tarafından indirildiğini ve bir daha asla bir olayın olmayacağını belirttiler. Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek ise yaptığı açıklamada, “Biz Ülkücüler olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bayrağımızı asarak, birçok insanın takdirini kazandık. Ülkü ocakları olarak faaliyetlerimiz devam edecek. Lice`deki terörist heykeli indirilmeden de bu bayraklar inmeyecek” dedi.

 

AÇILIM MİMARLARININ SUÇU

Diyarbakır`da PKK`lı teröristin heykelinin dikilmesine ilişkin Şehir Meydanı`nda bir açıklama yapan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek şunları söyledi, “ 15 Ağustos 1984’de Şemdinli ve Eruh’da pkk tarafından gerçekleştirilen ilk saldırıda Şehit olan Süleyman Aydın’ın katili şerefsiz kelimesinin bile yanında az kalacağı Mahsun Korkmaz isimli teröristin heykeli tam da ilk saldırının yıldönümünde 16 Ağustos 2014’de Diyarbakır Lice’de dikilmiştir. Akp tarafından 2009 yılında başlatılan sözde açılım ile Türkiye her geçen gün bölünmekte ve ayrışmaktadır. Türk Milleti BOP Eşbaşkanı ve onun yıkım projesinin koordinatörü Beşir Atalay tarafından adım adım uçuruma sürüklenmektir. İçiniz kan ağlayarak görüyorsunuz ki, Türkiye temellerinden sarsılmaktadır.”

 

ŞANLI TÜRK MİLLETİNİN SABRI TEST EDİLEMEZ

“Meydanlarda bağımsızlığını ve varlığını kazanmış Türk milleti, masada paylaşılmak istenmektedir. Şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş Türk vatanı demokratikleşme ve özgürleşme yalanlarıyla parçalanmak üzeredir. Dün kovduklarımız bugün tekrar başımıza üşüşmüşlerdir. Dün def ettiklerimiz bugün yeniden doğrulmuşlar ve işbirlikçileri eliyle kapımıza dayanmışlardır. Türk milleti çözüm sözleriyle çözülme ve çöküşe götürülmektedir. Erdoğan ve Akp katilden medet ummaktadır. Erdoğan ve Akp kanlı örgütten insaf ve merhamet dilenmektedir. Türk bayrağı eğer Türk vatanında asılmıyorsa, bunun tek ve yegâne sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Türk vatanında “Ne mutlu Türk’üm diyene” demek suçsa bunun sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türk’ün kanıyla vatanlaştırılan topraklarda “Sözde pkk şehitlikleri” açılıyorsa bunun sorumluları Recep Tayyip Erdoğan ve onun yıkım projesinin koordinatörü Beşir Atalay’dır.”



Sami Nebile
20.08.2014 22:52:04
yav he he.anca kuru laf üretiyonuz heç bi numereniz yokk

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ