Ya bir saat yağsaydı?

Ya bir saat yağsaydı?

YAKLAŞIK 30 DAKİKA ETKİLİ OLAN DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ KIRIKKALE´DE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Ya bir saat yağsaydı?

Yaklaşık 30 dakika etkili olan dolu ve sağanak yağış Kırıkkale´de hayatı olumsuz etkiledi. Sel baskınları caddelerdeki trafiği kapatırken, iş yerlerinde hasara yol açtı. Kırıkkale-Kayseri Karayolu´nu trafiğe kapatan sel, mezarlıklarda da hasara neden oldu.

BİRÇOK İŞYERİNİ SEL BASTI

Aniden başlayan kuvvetli sağanak yaklaşık 30 dakika sürdü. Merkez Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi´nde birçok iş yerine yol açan sel, Millet Bulvarı trafiğini ise felç etti. Bulvarda yer yer büyük birikintilere yol açan sel, araçları sürükledi.  Sağanağa trafikte yakalanan araçlar hasar görürken, birçok iş yerini de sel bastı.

EKİPLER MÜDAHALE ETMEKTE ZORLANDI

Şehir merkezinde bu görüntüler yaşanırken, merkeze bağlı Sanayi, Gündoğdu, Yenimahalle ve Bağlarbaşı Mahallesi´nde ise evleri sel bastı, yollarda ise çökmeler yaşandı. Kırıkkale Belediyesi ekipleri sel baskınlarına müdahale etmekte zorlandı. İşyeri sahipleri ise alt yapıya önem verilmemesinden dert yandı.

TRAFİĞE KAPANDI

Sel nedeniyle Kırıkkale-Kayseri Karayolu trafiğe kapandı. Bir süre trafiğe kapatılan yol güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından trafiğe açıldı. Kırıkkale Belediyesi ekipleri ve Karayolları Kırıkkale Şube Şefliği yolun temizlenmesi için çalışma başlattı. 

MEZARLIK SULAR ALTINDA KALDI

Yenimahalle Mezarlığı sel baskını nedeniyle hasar gördü. Mezarlıklar sel sularının altında kalırken, bazı mezarlıklardan kopan taşlar karayoluna kadar sürüklendi. Kırıkkale Belediyesi ekipleri mezarlıkta sel sularının tahliyesi için çalışma yaptı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü