Bir gol 3 puanla üçüncü sıradayız

Bir gol 3 puanla üçüncü sıradayız

SAHANIN YILDIZI KAYU OLDU

Bir gol 3 puanla üçüncü sıradayız

Spor toto Bölgesel Lig 6. grup 18. hafta karşılaşmasında Anadolu Kırıkkalespor deplasmanda Yeniçağaspor´la karşı karşıya geldi. 70´nci dakikada Kayu´nun attığı golle altın değerinde 3 huan alarak puanını 37´ye çıkardı 3. sıraya yerleşti.

DİĞER RAKİPLER DE GALİP

Grubun diğer maçlarında ise Bartınspor, Sincan deplasmanında son dakikada attığı golle rakibini 2-1, Karadeniz Ereğlispor ise kendi sahasında Kastamonuspor´u 4-1´lik skorla geçti. Kırşehir Belediyespor ise bu haftayı maç yapmadan BAY olarak geçirdi.

70´NCİ DAKİKAYA KADAR ZOR GEÇTİ

Anadolu Kırıkkalespor-Yeniçağaspor karşılaşması genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk dakikalarda Kırıkkalespor´un rakibine oranla daha etkiliydi. Kırıkkalespor özellikle Kayu ve Fatih´le etkili olmaya çalıştı. Kanatları iyi kullanan Kırıkkalespor içeriye kesilen ortalarda forvetin beceriksizliğinden dolayı bir türlü aradığı golü bulamadı.

SAHANIN YILDIZI KAYU OLDU

İlk yarı 0-0´lık eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya Kırıkkalespor ilk yarıya oranla daha etkili başladı. Rakibini kendi sahasına hapseden Şimşekler özellikle 60 ve 70´nci dakikalarda oyun üstünlüğünü iyice ele aldı. Maçın 70´nci dakikasında beklenen gol Kayu ile geldi. Ceza sahası içindeki karambolde Kayu topu ağlara gönderdi.

MAĞLUBİYETTEN ZOR KURTULDUK

Bu golden sonra oyunu kendi yarı sahasında oynamaya başlayan Kırıkkalespor, rakibine pozisyonlar vermeye başladı. Maçın uzatma anlarında Kırıkkalespor kontra atağında Fatih´in vuruşu direkten dönerken maçta Kırıkkalespor´un 1-0´lık üstünlüğüyle son buldu.

TARAFTALAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Yeniçağaspor-Kırıkkalespor maçına Anadolu Kırıkkalespor taraftarları yine deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümü dolduran taraftarlar 90 dakika takımlarına destek vererek galibiyetin mimarları oldular. Maç sonunda da Anadolu Kırıkkalespor taraftarları Yeniçağasporlu futbolcuları tribünlere çağırarak destek verdiler.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ