Bir avuç provokatör!

Bir avuç provokatör!

"GÜZEL ORTAMA DİNAMİT KOYUYORLAR"

Bir avuç provokatör!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Şehit Musa Saydam´ın cenazesinde yaşanılanları tasvip etmediğini dile getirerek, ?Olayları çıkaranlar bir avuç provokatördür? dedi.

BU HAREKET ÇOK YANLIŞTI

Halk günü uygulaması için Kırıkkale´ye gelen Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan´ın Kırıkkale´ye gezmeye gelmediğini, acılarını paylaşmaya geldiğini ifade ederek, ?Şehidimiz için Kırıkkale´ye geldi. Acımızı paylaştı. Bu hareket çok yanlıştı. Bunları yapan bir avuç provokatördür. Yakışıksız bir harekettir. Kırıkkale haklı da tasvip etmemiştir. Kırıkkale dostluk dürüstlük ve kardeşlik adına tahsis edilmiştir.? 

GÜZEL ORTAMA DİNAMİT KOYUYORLAR

?Biz seçim zamanında bütün partilerin seçim bürolarına gittik. Onlar bize geldi. Güzel bir ortam vardı. Kırıkkale´nin bu güzel ortamına dinamit koyuyorlar. Cenaze sahipleri de bu olaydan dolayı çok üzgün olduklarını söylediler. Cenaze namazı sonrasında şehidimizin defin işlemine kadar ordaydık. Ancak orada olayları çıkartanların hiç biri yoktu. Biz öz Kırıkkaleliyiz, bir kaçmayız, göçmeyiz. Dün olduğu gibi bugünde buradayız. Olaylarla ilgili olarak da emniyetimiz gerekli çalışmayı yapıyor? diye konuştu.

ŞARTLAR NEYİ GÖSTERİR BİLEMEYİZ

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, koalisyon görüşmeleri hakkında da bilgi verdi. Köksal, ilk olarak CHP´yle görüştüklerini hatırlatarak, ?Onlarla bir koalisyon ortamı yakalayamadık. Ardından bildiğiniz gibi iki gün önce MHP´yle Başkanımız Davutoğlu iki buçuk saatlik bir görüşme yaptı ve yapılan açıklamalarda MHP´yle de bir sonuca ulaşamadık. Böyle olunca tekrar seçime gideceğiz havası görünüyor. Fakat sürenin bitmesine dört günlük bir zaman var. Şartlar neyi gösterir bilemeyiz´´ dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ