BİNLERCE GENCE İŞ İMKANI SAĞLANACAK

BİNLERCE GENCE İŞ İMKANI SAĞLANACAK

Roketsan'ın Kırıkkale'de savunma sanayii alanında yaptığı ve birinci etabının maliyeti 1 milyar lirayı bulan yatırımın temelinin atılması ile birlikte çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Kırıkkale’nin gelişimi için çok önemli bir yatırım olan Roketsan inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hem Ülke hem de Kırıkkale ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan ve

teknolojik anlamda Türkiye'yi ön plana çıkaracak olan projenin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, birinci etabı 1 milyar lirayı aşacak olan inşaat çalışmalarını kısa sürede tamamlanacağını altını çizdi.

BİNLERCE GENCE İŞ İMKANI

Başkan Saygılı, Roketsan'ın yapacağı yatarımı Kırıkkale için bir ümit kaynağı olarak gördüğünü belirterek, "Şehrimiz için sınıf atlatacak bir proje olarak düşünüyorum" dedi. Türkiye'nin göz bebeği olacak bu yatırımın en kısa zamanda tamamlanarak, binlerce gence iş imkanı sağlayacağını aktaran Saygılı, şunları kaydetti: "Şehrimiz için sınıf atlatacak bir proje olarak düşünüyorum. Işıklar köyünden Ahılı köyü sınırına kadar gidiyor.

SANAYİ ÇOK CİDDİ BİR ŞEKİLDE CANLANACAK

Burası tamamlanınca Havelsan gibi Türkiye'nin önemli fabrikaları buraya gelecek ve buralardan yer isteyecek. Özellikle yan sanayiyi canlandıracak. En iyi iyimserlikle 5 bin kişinin çalışacağını düşünüyorum" dedi. Saygılı, Roketsan'ın ülke genelinde çok ciddi yatırım yapan, havacılıkla beraber uzay teknolojilerini de hayata geçirmeye çalışan önemli firmalarından olduğuna dikkati çekti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız