Bin´başımız sağ olsun, vatanımız var olsun

Bin´başımız sağ olsun, vatanımız var olsun

ALBAY İSA ÇAKMAK, BUGÜN ALDIKLARI HER NEFESİN, YEDİKLERİ HER BİR LOKMANIN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN SAYESİNDE OLDUĞUNU BELİRTTİ

ALBAY İSA ÇAKMAK, BUGÜN ALDIKLARI HER NEFESİN, YEDİKLERİ HER BİR LOKMANIN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN SAYESİNDE OLDUĞUNU BELİRTTİ

Bin´başımız sağ olsun, vatanımız var olsun

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, yedikleri her bir lokmanın şehitlerin sayesinde olduğunu belirterek, vatan ve millet için canlarını feda eden aziz şehitlerimize minnet duyduklarını söyledi.

MÜBAREK GÜNDE HATIRLANDILAR

Kırıkkale il Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak ve eşi Şermin Çakmak Ramazan münasebetiyle şehit aileleriyle gazi ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret kapsamında Şehit Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen´in ve Şehit Jandarma Onbaşı Bülent Keskin´in aileleri ziyaret edildi. Ziyarette Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve eşi de hazır bulundu. Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren şehit aileleri, "Bu mübarek günde hatırlanmak ve ziyaret edilmek bizleri mutlu etti" dediler.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ise en önemli görevlerinin şehit aileleri ile gazilere sahip çıkmak ve şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak olduğunu söyleyerek, her zaman her koşulda şehit ailelerinin ve gazilerimizin sözde değil özde yanlarında olduklarını söyledi.

ŞEHİT ANNESİ DUYGULANDIRDI

İftar programımda şehit ailesi ile yapan İl Jandarma Komutanı, şehit Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Işıklı´nın annesi Ayten Işıklı´yı ziyaret etti. Burada şehit annesinin sofrasına misafir olunarak hep birlikte iftar yapıldı. Ziyaret esnasında teşekkür eden Ayten Işıklı ilk defa evlerine ramazanda böyle bir iftar ziyareti yapıldığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu, hatırlanmanın şehit aileleri için önemli olduğunu ve bu sebeple bu ziyareti yaparak kendilerine onurlandıranlara teşekkür ettiğini söyledi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü