BİMAŞ´tan görkemli açılış

BİMAŞ´tan görkemli açılış

KIRIKKALE´NİN İLK YERLİ SERMAYELİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

KIRIKKALE´NİN İLK YERLİ SERMAYELİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

BİMAŞ´tan görkemli açılış

Kırıkkale´nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi kuruluşu BİMAŞ Alışveriş Merkezi, ikinci şubesini Yenimahalle´de dualarla açtı. Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan BİMAŞ AVM´de açılışa özel indirim nedeniyle ilk günde izdiham yaşandı.

İLK MAĞAZADAN SONRA İKİNCİSİ YENİMAHALLE´DE AÇILDI

İlk mağazasının Bahşılı ilçesinde açan ve kısa sürede müşteri portföyünü zirvelere çıkartan Ayanoğlu Gıda Limited Şirketi, ikinci şubesini dün Yenimahalle Plevne Caddesinde hizmete açtı.  Gıda, deterjan, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren BİMAŞ AVM, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışta stantlar açılarak çeşitli firmalar halka ücretsiz şekilde ikramlarda bulundu.

İKİNCİ MAĞAZANIN AÇILIŞI MUHTEŞEM TÖRENLE YAPILDI

Yenimahalle´de düzenlenen açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Ayanoğlu ailesinin eş, dost ve çok sayıda davetlisi katıldı. Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan BİMAŞ AVM´de açılışa özel indirimler yer aldı.

BİZİM İÇİN ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Açılış töreninde konuşan BİMAŞ AVM Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayanoğlu, ?Bizler Bahşılı ilçesi BİMAŞ Ayanoğlu kuruluşu olarak hizmet vermekteydik. Şuanda Kırıkkale Yenimahalle şubemizi açıyoruz. Bizler Kırıkkale´nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale´ye getirdik, hepinize hayırlı olsun? dedi.

BU KURULUŞUN MERKEZİNİN İLÇEMİZDE OLMASI MEMNUNİYET VERİCİ

BİMAŞ AVM´nin Bahşılı´nın bir kuruluşu olduğunu vurgulayan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ?Bu işletmemiz yıllardır Bahşılı ve Kırıkkale´den gelen vatandaşlarımıza hizmet verdi. Bundan sonra burada güzel hizmetlere imza atacaktır. Emeği geçen Ayanoğlu kardeşlere ve herkese sonsuz teşekkür ederim? ifadesinde bulundu.

AÇILIŞ KURBAN KESİMİ VE DUALAR EŞLİĞİNDE YAPILDI

Konuşmaların ardından ilanın imam dua ederek mağazanın tüm mahalle halkına ve mağaza işletmecilerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Dua edilmesinden sonra kurban kesildi ve açılış kurdelesi Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve mağaza sahipleri ve katılımcılar tarafından kesildi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı