Bimaş Kırıkkale´de

Bimaş Kırıkkale´de

GÜLER YÜZLÜ PERSONEL KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT

GÜLER YÜZLÜ PERSONEL KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT

Bimaş Kırıkkale´de

Merkezi Bahşılı´da bulunan Bimaş Alışveriş Merkezi ikinci şubesi yarın açılıyor. Yeni Mahalle´deki dev mağazanın açılışı Cuma namazından sonra gerçekleşecek. Şirket onursal Başkanı Ahmet Ayan ise amaçlarının kaliteli ürünü uygun fiyata sunmak olduğunu söyledi.

YARINKİ AÇILIŞA TÜM KIRIKKALE HALKI DAVETLİ

Sektörün yeni, gelişim ve büyümenin en hızlı kuruluşu olan ve merkezi Bahşılı´da bulunan Bimaş Alışveriş Merkezinin ikinci şubesi yarın açılıyor. Bahşılı´da kısa sürede uzun mesafe kat ederek Bahşılıların yanı sıra Kırıkkale´den de yoğun talep alan Bimaş Alışveriş merkezi kaliteli ürün, uygun fiyat sloganını Kırıkkale´ye de yansıtmayı amaçlıyor. Yoğun talep üzerine Yeni Mahalle Plevne Caddesi üzerinde yaklaşık 500 metre kare dev mağazanın açılışı Yarın Cuma namazından sonra yapılacak.

KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT SADECE BİMAŞ´TA

Yeni Mahalle Plevne Caddesinde yaklaşık 800 metrekare kapalı kullanım alanına sahip mağaza özellikle yakın bölgedeki vatandaşlara kaliteli ürün uygun fiyat sloganı ile hizmet verecek. Mağaza Müdürü Haydar Topaç´ın yönetimindeki tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla öncelikle semt sakinlerine ve Kırıkkale halkına hizmet verecek olan mağazada yok, yok. İğneden ipliği, gıdadan, zücaciyeye, kuru yemişten, et ve süt ürünlerine manavdan şarküteri ürünlerine ve el aletlerine ve mutfak eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip mağaza öncelikle kaliteli ürün, uygun fiyat sloganı uygulanacak.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı