Bilirkişi sertifikasını bundan böyle SMMMO verecek

Bilirkişi sertifikasını bundan böyle SMMMO verecek

ODA BAŞKANI FERMAN ALDEMİR BİLİRKİŞİ OLMAK İSTEYENLERİ UYARDI

ODA BAŞKANI FERMAN ALDEMİR BİLİRKİŞİ OLMAK İSTEYENLERİ UYARDI

Bilirkişi sertifikasını bundan böyle SMMMO verecek

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir, bilirkişi sertifikası almak isteyenlerin odalarına başvurması gerektiğini söyledi.

BİLİRKİŞİLER BU HABERİ İYİ OKUMALI

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ferman Aldemir, ?6754 Sayılı Bilirkişilik kanunu ile yürürlüğe giren uygulamalar, meslek gündemimizin oluşmasına katkı sağlamaktadır. Hukuk sistemimizde ağırlığı her gün artarak daha fazla hissedilen bilirkişilik müessesesi meslek mensuplarımıza ve diğer uzman kişileri yakından ilgilendirmektedir. T.C Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığınca organize edilen Bilirkişilik Temel Eğitimi üst birliğimiz TÜRMOB tarafından(Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) programlanan ve Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2018 yılı Bilirkişi listesine kayıt olacakların Bilirkişilik Temel Eğitimi için 2017/1.dönem başvuruları 16 Ekim 2017 tarih ve mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Bilirkişi eğitimi alacaklar sistem yoğunluğunda meydana gelecek aksaklıkları dikkate almaları ve bu tarihten önce müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.?

SERTİFİKA ALMAK ZORUNDALAR

Aldemir, ?Uzmanlık alanına göre Bilirkişilik yapmak isteyenler mutlaka Bilirkişilik Temel Eğitimini ve sertifikalarını almak zorundadır. Daha önce alınan sertifikalar geçerli olmayacaktır. Bu Eğitimi almayanlar bilirkişilik yapamayacaktır. 6754 Sayılı Bilirkişilik Kanunun 10. Maddesindeki şartları taşıyan Beş yıl mesleki kıdem kazanmış meslek mensupları ve diğer meslek erbabı kişilerin Odamızda yapılacak olan eğitime katılmak isteyenler, eğitim ücretlerini http://bilirkişilik.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapacakları başvuru sırasında kredi kartı ile veya T.İş Bankası Ankara Dikmen Şubesi 4248-0890853 (IBAN No TR 82 0006 4000 0014 2880 8908 53) nolu hesaba ödeyebileceklerdir. Bilirkişilik Eğitimi 24 kişilik sınıflarda yapılacak olup 4 gün sürecektir. 18 saati teorik 6 saati de uygulamalı olacaktır. Bilirkişi ücretleri TÜRMOB tarafından meslek mensuplarımız için 475.00 TL Meslek mensubu olmayanlar için 625.00 TL olarak belirlenmiştir. Bilirkişilik Temel Eğitimini alacak olanların süresi içerisinde müracaat etmeleri önemlidir. Bilirkişilik Temel Eğitimine katılacak olan tüm katılımcılara başarılar diliyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü