Bilime önem vermek zorundayız

Bilime önem vermek zorundayız

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuarları ile Resim Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi. Kolat, bilime önem veren toplumların değer kazanacağını ve gelişmişlik seviyelerini artıracağını ifade ett

650 ÖĞRENCİ BULUNUYOR
Açılışta İl Jandarma Komutanı J. Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, okul müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. Kolat’a okul müdürü tarafından verilen bilgide; okulun 1994-1995 eğitim öğretim yılında hizmete açıldığı, okulda 26 sınıf, 650 öğrenci bulunduğu ve 33 öğretmenin ders verdiği belirtildi. Daha sonra Kolat, laboratuarları ziyaretinde deney yapan öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları deneyler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GENEL ÇALIŞMALAR
Öğretmenler odasını da ziyaret eden Kolat, onlarla bir süre görüşerek okul ve eğitim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolat; “Süleyman Demirle Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Burada da gerek Fizik Laboratuvarı olsun, gerekse resim atölyesi olsun güzel çalışılmalar yapmışlar. Bu çalışmaları yerinde inceledik. Laboratuvarları hizmete açtık. Birde okulun genel çalışmalarını yakından takip ettik. Öğrencilerle birlikte oluyoruz. Ben bu laboratuvarların açılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diliyorum.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ