Bilim Merkezinde Ara Tatile Özel Etkinlikler

Bilim Merkezinde Ara Tatile Özel Etkinlikler

Kırıkkale Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ASELSAN destekli İç Anadolunun en büyük bilim merkezi olan Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi etkinliklerine ara tatilde devam ediyor.

Çeşitli Etkinliklere Katılıyor

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi'nde ara tatilde düzenlediği etkinliklerle aileleri ve öğrencileri bilimle buluşturuyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkaleli çocukları bilim ile tanıştırmak, onlara yeni ufuklar aşmak, şehre de farklı bir kimlik kazandırmak için faaliyete geçirdikleri Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezinin yıl boyunca dolu dolu bilimsel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi. Başkan Saygılı “Kırıkkale’de yüzlerce aile ara tatilde çocuklarıyla birlikte Bilim Merkezi'ne gelerek çeşitli etkinliklere katılıyor. Özellikle 5-9 yaş arası öğrencilerimiz için düzenlediğimiz faaliyetlerimiz dolu dolu geçiyor" diye konuştu.

Keyifli Vakit Geçiriyorlar

Ara tatili verimli geçirmek için 5-9 yaş arası öğrenciler; atölyelerde keyifli vakit geçiriyor. Gözlem Kulesi'nde teleskop ile güneş gözlemi yapan öğrenciler; bilimsel etkinliklerle projeler ortaya çıkarıyor. Öğrenciler, farklı konu ve temalarda gerçekleştirilen eğlenceli bilim gösterileri ile günlük hayatlarında karşılaştıkları birçok soruya da yanıt buluyor. Aileler, hafta içi 13.00-16.00 saatleri arasında 5-9 yaş grubu için ayrı düzenlenen bilimsel etkinliklere ücretsiz katılabiliyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız