Bilgi yarışması şenliği başladı

Bilgi yarışması şenliği başladı

İlköğretim okulları sınıflar arası bilgi yarışması Delice İlçesi?nde başladı. Yarışmaya Delice Merkezden, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Hürriyet İlköğretim Okulu, Çerikli beldesinden, Atatürk İlköğretim Okulu ve Büyükavşar beldesinden Büyükavşar İlköğret

4. SINIFLARDA HÜRRİYET İLKÖĞRETİM BİRİNCİ

Sınıf bazında yapılarak okulların topladığı puanlar sonrasında, en yüksek puanı toplayan okulun birinci olacağı bilgi yarışması şenliğinin ilk ayağı geçtiğimiz gün Delice Çok Programlı Lisesi Spor Salonunda yapıldı. 4. Sınıflar arası bilgi yarışması, Delice Kaymakamı Mehmet İcik, Milli Eğitim Müdürümüz Halil İman, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan yarışma sonrasında Hürriyet İlköğretim Okulu birinci, Cumhuriyet İlköğretim okulu ikinci ve Atatürk ilköğretim okulu üçüncü oldu.

 

11 NİSAN?DA SON BULACAK

Perşembe günü ise yarışmaların ikinci ayağı olan, 5. Sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Yapılan yarışma sonrasında, Büyükavşar ilköğretim okulu birinci, puan eşitliği sebebi ile Hürriyet ve Cumhuriyet ilköğretim okullarına yöneltilen ek sorular sonrasında Hürriyet ilköğretim okulu ikinci ve Cumhuriyet ilköğretim okulu üçüncü oldu. 2 ayağı gerçekleşen ve toplamda 5 ayakta gerçekleşecek olan Bilgi yarışması şenliğinin diğer ayakları 28 Mart tarihinde 6. Sınıflar arası, 29 Mart tarihinde 7. Sınıflar arası ve 11 Nisan tarihinde de son kategori olan 8. Sınıflar arası bilgi yarışmaları yapılarak bilgi yarışması şenliği son bulacaktır.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ