Bilgi yarışması düzenlediler

Bilgi yarışması düzenlediler

ATATÜRK ANADOLU´DA BİLGİ DOLU GÜNLER

Bilgi yarışması düzenlediler

Kırıkkale´nin en gözde okullarından Atatürk Anadolu Lisesi yükselen eğitim grafiğiyle göz dolduruyor. Her alanda adından çokça söz ettiren Atatürk Anadolu Lisesi, sınavlardaki başarısının yanında okul, il ve ülke genelinde yaptığı sosyal faaliyetlerle de adını duyuruyor.

11-B SINIFI BİRİNCİLİĞİ ALDI

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Kadri Raşit Akdeniz, Yıldırım Türk, İngilizce öğretmeni Ertuğrul Temur ve 11-D sınıfı öğrencilerinden Kültür Edebiyat Kulübü Başkanı Feyza Nur Saçal okulla hayatı birleştirmek, toplumdaki olaylardan haberdar olmak, il, ülke ve dünya gündemini takip eden duyarlı öğrencilerin artırılmasını sağlamak amacıyla güncel bilgi yarışması düzenliyor. Yarışma sonucunda 11-B Sınıfı birinciliği aldı.

FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

?Öğrencilerin derslere ve okula sadece sınav odaklı baktığı günümüzde, onların tek tip kişiler olmamaları, sosyal hayata kayıtsız kalıp internetin çeldirici sanal rüzgârına kapılmamaları için bu tür faaliyetlerin her zaman destekleyicisi olduğunu´ belirten Okul Müdürü Barış Küçük, ?Öğrencilerimizin gündemi yakından takip etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Atatürk Anadolu Lisesi olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz yıl içerisinde artarak devam edecektir? diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti