Bilgi güçtür

Bilgi güçtür

BİLGİLİ VE KÜLTÜRLÜ İNSAN OLMANIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

Bilgi güçtür

"Bilgi Güçtür" sloganıyla yola çıkarak kitap toplama kampanyası başlatan Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Yaşam ve Dayanışma Topluluğu, topladıkları kitaplarla ilk kitap yardımını Çullu Ortaokuluna yaptılar.

KİTAP, MUTLU EDER

Sosyal Yaşam ve Dayanışma Topluluğu Üyelerinin, Çullu Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği faaliyette, öğretmenlerin ve öğrencilerin mutluluğunun bu faaliyetlerinin ne kadar faydalı olduğunu gözler önüne serdiğini ifade eden Ayşe Mercan, ?Hayatımızı anlamlandırmada, kişiliğimizin gelişmesinde, edepli ve geçmişini bilip geleceğe yön veren bir insan olmamızda  kuşkusuz kitapların payı çok büyük.?

BİLGİLİ VE KÜLTÜRLÜ İNSAN OLMANIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

?Bilginin gücünün, bilgili ve kültürlü birer insan olmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız, kardeşlerimizin de her okuduğu kitaptan birer anlam çıkarıp bilginin gücünün farkına varmalarını umut ediyoruz. Ülkemizin geleceği umut ışığı olan gençlerimizle nice kitaplarla dolu, anlamlı, insanlığımıza yakışır bir şekilde yaşamaya sürdürebilmemiz ve daha nice okullara ulaşabilmemiz dileklerimizle? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı