Bilezikleri için öldürülmüş

Bilezikleri için öldürülmüş

5 ay önce işlenen kadın cinayetinin zanlısı yakalandı. 36 yaşındaki Vahide Ilgın?ı eşinin yeğeninin öldürdüğü anlaşıldı. Askerden firar edip Kırıkkale`ye gelen zanlının cinayeti yengesinin kolunda gördüğü bilezikleri çalmak için işlediği ileri sürüldü. Za

EŞİNİN YEĞENİ ASKER FİRARİSİ ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
Bilezikleri için öldürülmüş
5 ay önce işlenen kadın cinayetinin zanlısı yakalandı. 36 yaşındaki Vahide Ilgın?ı eşinin yeğeninin öldürdüğü anlaşıldı. Askerden firar edip Kırıkkale`ye gelen zanlının cinayeti yengesinin kolunda gördüğü bilezikleri çalmak için işlediği ileri sürüldü. Zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
BAŞI EZİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Korkunç olay Sanayi Mahallesinde 11.10.2012 tarihinde meydana gelmişti. Vahide Ilgın, eşi Harun ile çocukları Samet ve Bekir`i işe, Nazir`i ise okula yolladıktan bir süre sonra evden gelen gürültüleri duyan komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıkmıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 8 adet kesici alet darbesiyle öldürüldüğünü tespit etmişti. 
ADETA İĞNEYLE KUYU KAZDILAR 
Cinayetin aydınlatılması için Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliğince oluşturulan özel ekip, olayla ilgili olarak elde ettiği delillerden yola çıkarak zanlıya ulaşmayı başardı. Vahide Ilgın`ın yakın çevresinden 60`a yakın kişiden alınan kan örneği kriminal laboratuvarında incelendi. Yapılan incelemelerin ve delillerin toplanmasının ardından cinayeti işleyenin Vahide Ilgın`ı, eşinin yeğeni Celal Y. Olduğu tespit edildi. 
KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
Celal Y.`nin, Isparta`da askerlik görevi yaparken firar ederek 1 günlüğüne Kırıkkale`ye geldiği, daha önce yengesinin kolunda gördüğü bilezikleri çalmak istediği ancak bilezikleri bulamadığı için cinayeti işlediği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlı Celal Y. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama