Biletinizi son haftaya bırakmayın

Biletinizi son haftaya bırakmayın

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde hareketlenmeye başladı. Tatilciler günler öncesinden bilet arayışına başlayınca, bayrama 17 gün kala otobüslerde doluluk yüzde 70?e ulaştı.

HAREKETLİLİK YAŞANIYOR
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale Şehirlerarası Terminal hareketlenmeye başladı. Binlerce insanın seyahat ettiğini hatırlatan yetkililer durumdan memnun. Terminal esnafı, yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını kaydederek, Ramazan Bayramına yakın vatandaşların yoğunluk gösterdiğini ve tatillilerini bir an önce yapıp, gelmek istediklerini belirttiler. Yetkililer Şehirlerarası yolcu taşımacılığında yaşanan bazı sıkıntıların zamanla ortadan kalkacağını ifade ettiler.

İŞİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN
Ramazan Bayramı öncesinde hemen, hemen bütün biletlerin satıldığını belirten yetkililer ek seferler ile ulaşımı rahatlatacaklarını söyledi. Vatandaşları mağdur durumda bırakmayacaklarını belirten yetkililer, ?Şehirlerarası biletlerin tamamı tükenmek üzere. Ancak bazı firmalar ek seferler ile ulaşımı rahatlatacak ve yolcuları mağdur etmeyecek. Bayram öncesi otobüs biletlerini rezerve edin veya biletinizi gidiş ? dönüş olarak alın. İşinizi son güne bırakmayın? dediler.

ŞEHİR İÇİNDEN YOLCU ALIMI YASAK
Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali?nin hizmete girmesiyle Ankara?ya giden otobüsler Kırıkkale şehir içinden yolcu alamıyor. Otobüsler sabah ve gece saatleri arasında yolcu indirme ve bindirme işlemlerini sadece terminalden yapabiliyor. Yasağa uymayan otobüslere trafik ekipleri tarafından ceza yazılıyor. Bu uygulama yaşanabilecek kazaların ve başka olayların da önüne geçmiş oluyor.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ