Bildik'ten geleneksel gazeteciler günü etkinliği

Bildik

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırıkkale yerel basınını unutmadı.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla buluştuğu gazetecilere sazlı, sözlü eğlence jesti yaptı. Kalecik Yolu üzerinde bulunan Kale Garden Restorant´ta düzenlenen gecede önce gazetecilere yemek ikramında bulunan Başkan Bildik, daha sonra gazetecilerle piste çıkarak onlarla oyun oynadı ve halay çekti. 

Belediye Başkanı Bildik, “Her yıl düzenlediğimiz geleneksel ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ dolayısıyla bugün yine aynı yerde bir araya geldik. Kırıkkale yerelinde görev yapan gazeteciler benim kardeşim, ağabeyim. Onlar benim dostum. Ben belediye başkanı olmasam da sizlerle her yıl bu anlamlı günde bir araya gelirim. Sizlerin maddi ve manevi çok zor şartlar altında görev yaptığınızı biliyorum. İnşallah haklarınızı en iyi düzeyde alacağınız günler bir gün mutlaka gelecektir”

Basın sektörünün sorunlarını bildiğini söyleyen Başkan Bildik, “Gazete basılacak kağıt yüzde 200 arttı. Personel giderleri de olmak üzere gazete sahipleri çok zor durumda. Bende 11 Belediye Başkanımıza çağrıda bulunarak gelin basın camiasına elimizden geldiği kadar deste k verelim ve arkadaşların derdine derman olalım istedik. Sulakyurt Belediye Başkanı olarak ben de elimden geldiği kadar destek veriyorum. Bundan sonraki süreçte de imkanlarım dahilinde destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah diğer belediye başkanlarımızda sesimizi duyar” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız