Bildik: “Biz çalışırız ilçemiz kazanır”

Bildik: “Biz çalışırız ilçemiz kazanır”

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde vatandaşlara yönelik hizmet odaklı çalışmalar aralıksız şeklide sürüyor.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde vatandaşlara yönelik hizmet odaklı çalışmalar aralıksız şeklide sürüyor. Halkın sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Biz çalışırız ilçemiz kazanır. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” paylaşımında bulundu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Sulakyurt ilçesinin her alanda en iyi hizmeti alması amacıyla çaba ve gayret gösteren Belediye Başkanı İsmail Bildik ve belediye personelleri, ilçede vatandaşların sorun ve taleplerine yönelik hummalı çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Sosyal, kültürel ve farklı alanlarda hizmetlerinin aralıksız şekilde devam ettiğini söyleyen Bildik, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman görevdeyiz. Milletimizin sorunlarını çözmek bizim başlıca görevlerimizdir” dedi.

İKİNCİ ETAP KANAL YAPIMI

Halkın sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Biz çalışırız ilçemiz kazanır. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” paylaşımında bulundu. Bildik, “Hizmetlerimiz konuşmaya devam ediyor Milletvekili Av. Halil Öztürk parkı ve İlçe Jandarma Komutanlığına otopark çalışması başlamıştır. Çarşı içi kaldırım yapımı ilçemize ayrı bir güzellik katıyor. Sulakyurt çayı ikinci etap kanal yapımı devam ediyor, araçlarımızın kışlık bakımları belediyemiz garaj amirliğinde kendi ekiplerimiz tarafından yapılıyor.”

SEL BASKINLARI ÖNLENECEK

“Kapalı kanal önleri açılarak olası sel baskınlarının önüne geçmek için temizliğimiz devam ediyor. Bizlere bu kutsal görevi layık gören halkımızın her zaman yanındayız. Gece gündüz demeden mücadelemizi sürdürerek, ilçemizin daha güzel günlere gelmesinin çabasındayız. Bizlere her zaman destek olan MHP Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk’e ve MHP’li belediyelerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız