Bildik, KÜ Öğrencilerini ağırladı

Bildik, KÜ Öğrencilerini ağırladı

ÖĞRENCİLERE SULAKYURT´U ANLATTI

Bildik, KÜ Öğrencilerini ağırladı

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, hafta sonu kültür gezisi amacıyla ilçede bulunan yaklaşık 70 kişilik Kırıkkale Üniversitesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencilerini ağırladı.

GRUBA KAHVALTI İKRAMI

Öğrencileri Belediye önünde karşılayan Başkan Bildik ve gezi kafilesi buradan yürüyerek Belediye Parkına geçtiler. Öğrencilerin yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Pehlivanlı, Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Mert Can Erdoğan ve Tarih Bölümü Doktora Öğrencisi-Gazetemiz Köşe Yazarı Habilhan Pehlivanlı´dan oluşan yaklaşık 70 kişilik grupla birlikte Sulakyurt Belediye Parkında kahvaltı yapan Bildik, gruba Sulakyurt Tatlısı ikram etti.

ÖĞRENCİLERE SULAKYURT´U ANLATTI

KÜ Tarih Bölümü öğrenci ve hocalarından oluşan grupla birlikte Yeşilyazı Köyüne geçen Bildik, köyde bulunan tarihi cami ziyaretinin ardından grubu Sulakyurt Barajına götürerek proje hakkında bilgi verdi. Daha sonra Sulakyurt ilçe merkezinde bulunan Şeyh Şami Camii ve Türbesi hakkında grubu bilgilendiren Bildik, Asa Suyunun efsanevi hikâyesini anlattı.

SAYGILI´YA TEŞEKKÜR

Cami bahçesinde bulunan metruk yapının, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da desteğiyle yıkılarak yerine kamelyalardan ve banklardan oluşan nezih bir dinlenme alanı oluşturduklarını belirten Bildik, desteklerinden dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber: Sibel Pehlivanlı



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok