Beyzbol ile tanıştık

Beyzbol ile tanıştık

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Beyzbol-Softbol branşına 25 sporcu katıldı.

KIZ TAKIMI KAZANDI

Gençlerin serbest zamanlarını daha etkin kullanması ve spor alışkanlığı kazanması amacıyla her yıl 29 Haziran – 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde bu yıl ilk kez yapılan Beyzbol-Softbol branşına 25 sporcu katıldı. İl Spor Merkezlerine Beyzbol–Softbol branşında katılan minik sporcular, ilk kez tanıştıkları Beyzbol – Softbol branşında almış oldukları eğitimin hangi aşamada olduğunu belirlemek, turnuva deneyimi kazandırmak amacıyla 22 Ağustos 2013 tarihinde Başpınar Stadyumunda Beyzbol–Softbol turnuvası yapıldı.

MADALYALARI VERİLDİ

Kız ve erkek takımının yapmış oldukları turnuvada, kız takımı erkek takımını 6-4 yenerek turnuvanın galibi oldu. Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural; “Beyzbol–Softbol branşının bu yıl ilk İl Spor Merkezlerinde halkımıza tanıtma imkânı bulduk, gelecek yıllarda bu branşa olan ilgi artacaktır ve yakın gelecekte ilimiz Türkiye Minikler Beyzbol–Softbol Şampiyonasına katılacak“ dedi. Beyzbol–Softbol antrenörümüz Enver Danacıyı özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti. Minik Sporcularımıza madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural, Sportif Eğitim Uzmanı Ümit Uçankuş, Beyzbol–Softbol Enver Danacı verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ