Beykonakları restorant Müdavimlerin hizmetinde

Beykonakları restorant Müdavimlerin hizmetinde

Kırıkkale evleri projesi içerisindeki Beykonakları Restaurant Patisserie Cafe Bistro törenle açıldı.

BİN KİŞİLİK SERVİS KAPASİTELİ

Atatürk Bulvarı üzerinde Tarihi Kırıkkale Evleri projesi içerisinde yer alan Beykonakları Restaurant Patisserie Cafe Bistro İşyeri düzenlenen törenle hizmete girdi. Toplamda 3,5 dönüm alan üzerine kurulan Beykonakları Restaurant Patisserie Cafe Bistro 500 kapalı alanda, 500 açık alanda olmak üzere aynı anda bin kişiye yemek verebilecek kapasitede tasarlandı. Kırıkkale evlerinin tarihi havasını bozmayacak şekilde tasarlanan işyerinde her damak tadına hitap eden çeşit bulunuyor. Dualarla yapılan açılışa Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Beykonakları işletme sahibi Özkan Özbay ve çok sayıda davetli katıldı.

 

BURASI İVME KAZANACAK

Açılışta konuşan Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Kırıkkale için simge olacak bir bütün, ele alınması gereken Büyük Şehir Parkı ile simge olacak bir yerde bulunuyor. Kırıkkale için burası ivme kazanacak bir bölgemiz. Vatandaşlarımızın burada güzel vakit geçirebileceği bir çalışma olmuş. Belediyemiz burayı kiraya verirken çok ince eledi, sık dokudu. Kırıkkale için marka bir yer oldu. İşletme sahibimiz de bu işin duayeni. Emeği geçenlere teşekkür ederim? ifadesini kullandı. KIRIKKALE ŞEHİR KİMLİĞİ KAZANIYOR Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Bugün burada bir işletme açıyoruz. Kırıkkale´mizin şehir kimliği oluşması noktasında önemli bir yer. Şehrimizin simgesel bir çarşısında böyle bir yeri açıyoruz. İnşallah Kırıkkale´ye gelenlerin, Kırıkkale evlerinin simgesi adı altında unutulmaz hatıralarını paylaşacağı bir yer oldu? diye konuştu.

 

NEZİH BİR MEKAN  

İşletmede 4 ayrı konsept olduğunu belirten İşletme Sahibi Özkan Özbay ?6 ay emek harcayarak işletmemizi hizmete sunduk. İşletmemizde Patisserie var, Bistro var, Cafesi ve Restoranı var. İşyerimizde sunulan ürünlerin tamamı kendi üretimimiz olacak. Malzemelerimiz özel dizayn edildi. Konsept 4 farklı olduğu için birbirine uyum sağlaması için büyük bir zaman dilimi harcadık. İnşallah emeğimiz zayi olmaz. Burada her türlü unlu mamullerden tutunda her türlü ızgarasına, Patisserie ürünlerine, toplu yemeklerine kadar bir çok alanda hizmet vereceğiz. Özellikle işadamlarımız için bir sohbet, bir buluşma, anlaşma noktası olarak iyi bir ortam, insanların rahatça oturabilecekleri nezih bir yer hazırladık. Güler yüzlü 40 kişilik personelimiz 2,5 dönüm açık alanı var 1 dönüm kapalı alanı ile yemekli, toplantılar ve iş adamlarımızın tercih edebileceği güzel bir mekan oldu. Kırıkkalemize hayırlı olsun? dedi.

 

HABER MERKEZİ 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ