Beyaz bayrak temizliğin göstergesidir

Beyaz bayrak temizliğin göstergesidir

OKUL TEMİZLİĞİNE DİKKAT EDELİM

Beyaz bayrak temizliğin göstergesidir

Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ´Beyaz Bayrak´ işbirliği protokolü kapsamında merkez ve ilçelerde olmak üzere 69 okula Beyaz Bayrak verildi. İl genelinde beyaz bayraklı okul sayısı ise 101´e çıkmış oldu.

HİJYEN VE KALİTENİN ÖNEMİ

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törende, Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, okullarda hijyen temizliğin önemli olduğunu söyledi.  Güngüneş, "Türkiye´de 2016 yılında Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında Beyaz Bayrak işbirliği protokolü imzalandı. Ülke genelinde geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın hijyen ve kaliteli ortamlarda alacakları eğitim çok önemlidir" dedi.

OKUL TEMİZLİĞİNE DİKKAT EDELİM

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise temizliğin önemine dikkat çekerken, "Çocuklarımızın bulunduğu yerleri temiz tutmak zorundayız. Onların hayatlarına güven verecek bütün alışkanlıklar, bütün kazanımlar, eğitim ve hayata bakışları ile ilgili her türlü donanım bu dönemde kazanılıyor. Çocuklarımızın temiz ortamlarda yetişmesi, hijyenik şartlarda ve mekanlarda eğitim alması önemlidir? diye konuştu. Daha sonra beyaz bayrak almayı hak kazanan okullara bayrakları verildi. Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi direğine de beyaz bayrak çekildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti