Beton santrali için geri sayım başladı

Beton santrali için geri sayım başladı

Çaykara, 2022 yılı içinde köy grup yollarında devam edecek beton yol çalışmaları için 4 milyon TL ihale bedeli ile Keskin ilçesine kurulacak olan ek beton santrali ihalesinin gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, 2022 yılı içinde köy grup yollarında devam edecek beton yol çalışmaları için 4.000.000 TL ihale bedeli ile Keskin ilçesine kurulacak olan ek beton santrali ihalesinin gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Balışeyh ilçesinde bulunan Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisinin ikincisi Keskin ilçesine kurulacak. İl Özel İdaresine ait beton santrallerinin faaliyete geçmesi ile birlikte beton yol yapım kapasitesi de iki katına çıkartılmış olacak.

Konu ile ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, “KÖYDES ödenekleri ile köylere hizmet götürmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yine ödeneklerin İlimize aktarılmasında önemli ölçüde katkı sağlayan TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can´a, İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan´a ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapılan çalışmaların Keskin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı