BEŞİR ATALAY EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

BEŞİR ATALAY EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

KIRIKKALE BELEDİYESİ?NİN VE EĞİTİM-BİR-SEN?İN ORGANİZESİNDE DÜZENLENEN PROGRAMA OKUL İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLER KATILIRKEN, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BEŞİR ATALAY ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI.

BEŞİR ATALAY EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları, Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda eğitimciler ile bir araya geldi. Toplantıda İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay bazı açıklamalar yaptı. Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Atalay, AK Parti kurulmadan önce siyasete güven olmadığını söyledi.
 
BİZ DÜZENE KOYDUK
Ak Parti Milletvekili adayları Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can eğitim çalışanları toplantısına katıldılar. Beşir Atalay söz alarak bazı önemli açıklamalar yaptı. Ak Parti?nin seçim beyannamesini okuma tavsiyesi ile başladığı konuşmasına, ?Biz gelmeden önce siyasette güven yoktu. Kimse siyasetçiye inanmıyordu. Biz geldik ve bunları düzene soktuk? ifadesinde bulundu.
 
EMANETLERİ KORUYACAĞIZ
 ?Kırıkkale için 8,5 yıllık bir çalışma yaptık. Yaptıklarımızı değerlendireceğiz. Bu kapsamda herkesi dinleyeceğiz. Eğitimcileri, sağlıkçıları, işçileri herkesin fikrini alarak, bu yola devam edeceğiz. Biz sizin verdiğiniz emaneti çok iyi koruduk. Korumaya da devam edeceğiz. Biz sizin reylerinizi heba etmedik? diye konuştu. Eskiden siyasete müdahale edilebiliyordu diyen Atalay, ?Kimse artık sivil siyasete müdahale edemiyor. Ak Parti çalışan bir parti Biz havalı siyaset yapmayız? diye konuştu.
 
BİZ VİZYON PARTİSİYİZ
Yönetimi oluştururken şeffaflığı tercih ettiklerini kaydeden Atalay, ?Biz bir vizyon partisiyiz. Biz şeffaf olarak vatandaşa davranan insana insanca davranan bir vizyon belirledik ve yönetimimizi de buna göre şekillendirdik. Koalisyon dönemlerine baktığımızda krizler olmuş. Ülkede kaç kez hükümet değişmiş. Bizim 2002 seçim beyannamemize baktığınızda bugün ne yapmışız bunların hepsini orada zaten söylemiştik. Bu vizyonu ve inandığımız gerçeklerden asla vazgeçmedik? dedi.
 
VATANDAŞA İŞKENCEYİ KALDIRDIK
Göreve geldiğimiz yıl 2002?de, Türkiye?nin normalleşmesi konusu üzerinde durduklarını ifade eden Beşir Atalay, ?Türkiye?nin normalleşmesinde ve demokratikleşmesinde Avrupa Birliğini itici olarak kullandık ve bunu hiçbir zaman inkar etmedik. Söyledik, söylüyoruz da. Türkiye eskiden dışarıdaki ülkeler tarafından vatandaşına işkence yapan bir ülke olarak görülüyordu. Önce bunu kaldırdık. Kimse kimseye, suçlu da olsa, suçsuzda olsa işkence yapamaz dedik ve bunu da hayata geçirdik? 
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti