Beşinci etap TOKİ 365 gün sonra hazır

Beşinci etap TOKİ  365 gün sonra hazır

Bahşılı’da beşinci etap TOKİ için start verildi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, konutların 365 gün sonra hazır olacağını söyleyerek çalışma ile ilgili bilgi verdi.

TEKİN BİLGİ VERDİ

Başkan Tekin sosyal medya hesabında bölgeden canlı yayın yaparak çalışma ve proje konusunda bilgiler vererek, “Burası çok zor şartlarda bu hale geldi. 3 yıl önce müracaat etmiştik. Sayın bakanımızla bakan yardımcılarıyla görüştük. Üç tane müteahhit girdi. Biz bu işi yapamayız diye vazgeçtiler. Sağ olsun bir yiğit delikanlı kardeşimiz çıktı. ‘Burayı yapacağım. 365 günde teslim edeceğiz’ dedi. Şimdi burada neler var? 210 tane konut yapılıyor. Bir tane cami ve bir yaşam merkezi mevcut. Şu anda alanda kanalizasyon çalışmaları bitti. Kırıkkale'nin en yüksek rakımlı yeri burası. Kırıkkale kuşbakışı yaklaşık bir buçuk 2 km. Kırıkkale'deki evler vesaireler hepsi buradan görünüyor. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, büyük balkonlarında çay içebileceğiniz çok güzel bir yer” dedi. 

 

HEMEN BAŞLANIYOR

Şantiye şefi de yürütülen proje ve çalışmalar konusunda, “Projede 210 konut bir cami, bir de 3 dükkân, bir ticaret merkezimiz var. Tepenin olduğu kısımda şu anda biz şantiye alanını yapmaya çalışıyoruz. Çok hızlı bir şekilde inşaata başlayıp kazıya da pazartesi günü başlamış olacağız. İnşallah hayırlısıyla ondan sonra zaten burada hızlı bir şekilde inşaatımızı yapıp çıkacağız. Çevre düzenlemesiyle beraber tabii ki de. Buranın rakımı 830 civarlarında” dedi. 

 

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

İlçe sakinlerinin de görüşünü alan Başkan Tekin, onların da açıklamasını aktardı. İlçe sakinlerinden bir vatandaş, “Beşinci etap TOKİ’nin yeri gerçekten Bahşılı’ya ile hakim bir yer, gayet güzel. İnşallah kısa sürede yapılarak hemşerilerimizin hizmetine sunulur. Benim de burada bir dairem var. İnşallah ben de kısa zamanda bitmesini bekliyorum. Siz sevgili başkanıma da teşekkür ediyorum. Bu hizmeti Bahşılı’ya sunduğunuz için” dedi. Bir başka vatandaş ise, “Benim için gerçekten çok güzel bir hizmet. Gerçekten vatandaşların faydasına olabilecek, oturabileceği çok güzel bir yer. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız