Beş parmağı olan herkes Kurt işareti yapabilir

Beş parmağı olan herkes Kurt işareti yapabilir

HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ OLAMAZ

Beş parmağı olan herkes Kurt işareti yapabilir

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer bölücü terör örgütünün alçakça saldırılarına karşı akıllı, kararlı ve tek vücut olmamız gerektiğini söyledi. Göçer bu arada provokasyonlara karşı duyarlı olunmasını istedi. Göçer ?Her bozkurt işareti yapan ülkücü olamaz? dedi

TÜRK MİLLETİNİN SABRI DENENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer son Dağlıca ve Iğdır saldırıları sonrasında MHP ve Ülkü ocakları üzerinden ortaya konmaya çalışılan karanlık bir oyunla karşı karşıya olduklarını söyledi. Özellikle son günlerde MHP ve Ülkü Ocakları üzerinden kara bir propaganda yürütülmeye çalışıldığını belirten Göçer bu tahrik ve karanlık oyunların ülkücülere her dönem oynandığını ancak her defasında bu oyunların bozulduğunu söyledi.

HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ OLAMAZ 

Bu defada protestolar sırasında taşkınlık yapan ve çevreye zarar veren kişilerin bozkurt işareti yaptığının ileri sürülerek taşkınlıkları MHP´lilerin yaptığına dair izlenim yaratılmaya çalışıldığını anlatan Göçer ?Fiziki yönden her hangi bir problemi olmayan, ellerinin beş parmağı sağlam olan yani parmakları eksik olmayan herkes bozkurt işareti yapabilir. Bu da her bozkurt işareti yapanın ülkücü olacağı anlamına gelmez. Son olaylarda özellikle Güneydoğudan gelip buradan geçiş yapan otobüslere yapılan saldırılarda bozkurt işareti yapan gençlerin yaptığına dair algı oluşturuluyor. Bu tamamen MHP´ye yönelik yürütülen bir kara propagandadır? dedi.  

MHP ÜZERİNDE OYNANAN OYUN BOZULACAK

Devletin terörle mücadelede hukuka uygun olarak atacağı her adımı desteklediklerini kaydeden Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer 7 Haziran seçiminden sonra ortaya çıkan tablonun ülkemizi telafisi güç bir ortama sürüklediğini belirterek son günlerde sokaklara taşan protestoların eyleme dönüşmesinin fırsata dönüştürülerek Milliyetçi Hareket Partisine karşı alçakça saldırılarda bulunulduğunu söyledi. Göçer bunun için ülkücülerin bu durumlar karşısında çok dikkatli olmalarını istedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız