Berat artık sokağa çıkabilecek

Berat artık sokağa çıkabilecek

Doğuştan kas hastalığı bulunan ve yıllardır sokağa çıkamayan Berat Kantekin artık sokağa rahatlıkla çıkabilecek. İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Kantekin'in ailesine hediye edilen akülü araç sayesinde Berat sokağa çıkmanın mutluluğunu

AKÜLÜ ARAÇ ALINDI

Uzun yılar kas hastalığıyla mücadele eden ve bir yıl önce yürüme özelliğini kaybeden Berat Kantekin için Türkiye İşçi Emekliler Derneği tarafından akülü tekerlekli sandalye alındı. 

9 yıl önce eşini kaybettiğini belirten anne Dilber Kantekin akülü arabanın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Oğlu Berat’ın farklı aralıklarla Ankara’da tedavi gördüğünü belirten anne Kantekin, “Oğlum normal okula gidemiyor, engelliler için oluşturulan özel eğitim kurumlarında eğitimini sürdürüyor. Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Engellilerin her zaman yanında olduklarını belirten Keskin, şubeler arasında ilk defa bir engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye edildiğini söyledi. Bir engelliyi sevindirmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Keskin, “Engellilerimizin hayatlarındaki engelleri kaldırdığımız sürece onların hayata en iyi şekilde tutunmasını sağlarız. Bizlerde dernek olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Bu konuda sorumluluk bilincimizi yerine getirerek bu tür çalışmalara ağırlık veriyoruz. Hayır mübarek günlerde böyle bir hediye ile çocuğumuzu sevindirmekten ötürü mutluyuz ” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü