Beraberliği MHP sağlayacak

Beraberliği MHP sağlayacak

Kırıkkale MHP il başkanlığında bayramlaşma töreni gerçekleşti. Törene Kırıkkale MHP İl Başkanı Belediye Başkanı aday adayları katıldı. MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Avukat Halil Öztürk bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada birlik ve beraberliği sağlay

 BİRLİK GÜNÜ

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti. Programa MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer il ve ilçe başkanları ve birçok partili katıldı bayramlaşma töreninde konuşma yapan MHP il Başkanı Göçer Bayram kardeşlik yardımlaşma dayanışama birlik beraberlik olma günüdür. Etrafınızda ki yoksul ve çaresiz kişilere yardımcı olunuz kestiğiniz kurbanlardan yoksul ve fakirlerin payını mutlaka veriniz onlara destek olunuz kestiğiniz kurbanın Allah katında kabul görmesini sağlayınız. 2014 Mart ayında ülkemizde yerel seçim olacak inşallah bu seçimlerde bizler ülkücüler olarak geceli gündüzlü omuz omuza vererek birlik beraber içerisinde partimizin yüksek oy alması için çalışacağız. ”dedi.

 

 

BERABERLİK SAĞLANACAK

MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Avukat Halil Öztürk “Kardeşliğin birlik ve beraberliğin sizlerle buluşmanın verdiği, mutluluğu sizlerle paylaşılıyorum. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacak tek siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisidir” şeklinde ifadelerde bulunan Bayramlaşma programına Türk Eğitim Başkanı Abdullah Karabacak, İlçe Başkanları ve Meclis üyeleri, Merkez il ve ilçe başkanları belediye başkanı aday adayları.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü