Ben yok, Biz varız

Ben yok, Biz varız

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer `Ben sözünü kaldırıp biz sözü ile sahaya ineceğiz, kırgınlıkları bir kenara bırakıp MHP`yi iktidar yapmanın gayreti içinde olacağız.” Dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İL Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.. İl Başkanlığı tarafında organize edilen iftara il ve ilçe yöneticileri, ilçe ve belde teşkilat başkanları, Belediye başkan aday adayları, sendika başkanları, Ülkü Ocakları başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı. Sarıkonak`ta yapılan iftar programında Rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş`in sesinden yemek duası yapılarken gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

GÜNAHLARIN AFFEDİLMESİ DİLEĞİNDE BULUNDU

İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer yemek öncesinde yaptığı konuşmada iftar yemeklerinin birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu söyledi. Teşkilat olarak tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak iktidar olmanın gayreti içinde olacaklarını belirten Göçer Ben sözünü kaldırarak biz varız mantığı içinde MHP’nin iktidarı için çaba harcayacaklarını belirtti. Göçer, “Mübarek Ramazan ayında iftar yapmanın mutluğu içindeyiz. İnşallah Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine yaptığımız ibadetleri kabul eder ve günahlarımızı affeder.  Ramazan ayı birlik ve beraberliğin yaşandığı en önemli günlerden ve aylardandır. Birlik ve beraberliğin en çok yaşanması gereken bir dönemde gerek dünyada gerekse ülkemizde ayrımcılık ve bölücülük söylemleri giderek artmaktadır. Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir” dedi.

TÜRKİYE KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

İl Başkan Göçer konuşmasının sonunda şunları söyledi: “Bir tarafta Kürdistan meselesi bir tarafta bebek katili Abdullah Öcalan`ı serbest bırakmanın alt yapısı hazırlanmaktadır.  AKP hükümeti 2009 yılından beri PKK, Kürdistan ve Apo konusunda taviz vermeye devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti`nin T.C.`sini ayaklar altına alanlar, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar, PKK’lıları ve Apo’yu baş tacı yaptılar. Bundan dolayı AKP’lilere ve BDP’lilere bir ders verilmesi gerekir.  Bu dersi vermek içinde demokrasinin olmazsa olmazı sandığın yani 2014`te yapılacak olan yerel seçimlerin bizim için bir fırsat olduğunu biliyoruz. Bizim üzerimize düşende il ilçe yönetim kurulu üyeleri sendika başkanları ilçe belde başkanları ile gayret içinde olmalıyız. Adayımız belirlendikten sonra inşallah ben sözünü kaldırarak biz sözü ile hareket ederek sahaya ineceğiz. Artık ufak tefek kırgınlıkları bir kenara bırakıp Milliyetçi Hareket Partisi`ni iktidar etmenin yolunu aramalıyız.” Yemek daha sonra davetlilerin ayrılmasıyla son buldu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız