Ben gücümü sizden alıyorum

Ben gücümü sizden alıyorum

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık kasaba halkına hitap etti, destek istedi ve aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Gücünü halktan aldığını belirten mevcut başkan Bağrıaçık 8 proje sözü verdiklerini ve tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bağrı

 

8 PROJENİN SÖZÜNÜ TUTTUK

Bu birlik ve beraberlik manzaralarına çamur atmak isteyenlerin olduğunu belirten Buğrıaçık zaman zaman iftiraya maruz kalındığını, birlik ve beraberliklerine nifak tohumlarının serpildiğini söyledi. Kasabanın gelişiminin önüne geçmeye çalışan nifakçılara el birliği ile engel olmaları gerektiğini belirten Başkan Bağrıaçık kasabadaki herkesin düzenini bozacak olan nifakçılara karşı herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Bağrıaçık göreve geldiklerinde 8 tane projenin sözünü verdiklerini, doğalgaz, çöp arabası ve makam aracı başta olmak üzere bu icraatları gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

ALLAHINI SEVEN İFTİRA ATMASIN

Son madde olan okul inşaatının da 15 güne kadar tamamlanacağını belirten Bağrıaçık zorlu ve karanlık olan hizmet yolunda yolu aydınlatanın da halkın kendisi olduğunu belirterek hizmetlerinin her evresinde güçlerini halktan aldıklarını söyledi. Hizmetlerin artması ve kasabanın gelişmesi ile birlikte çamur atanların da artacağını belirten Bağrıaçık birlik ve beraberlik şiarına sahip çıkmaları için kasabanın her bireyine büyük görevler düştüğünü ifade etti. Bağrıaçık ayrıca iftira atmadan önce insanın bir kez düşünmesini temenni ederek “Allahını seven iftira atmasın” ifadesinde bulundu.

 

DOĞRUNUN YANINDA OLACAĞIZ

Kasabanın huzurunu bozmak adına karışıklık yaratmaya çalışanlara mahal vermeyeceklerini belirten Bağrıaçık herhangi bir karmaşada bireyleri sükuta davet etti. Aday adaylığı için başvuru sırasında da sakin bir şekilde başvurunun tamamlanmasını isteyen Bağrıaçık Hacılar’a yakışır bir şekilde sürecin tamamlanmasını isteyerek ‘Efendice başvurumuzu yapalım, gerisini bana bırakın’ şeklinde konuştu. Kasaba halkına hiç yalan söylemediğini belirten Bağrıaçık her zaman doğru olanın yanında olduklarını, bundan sonrada doğrunun yolunda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

500 İŞÇİ DE ÇALIŞTIRIRIZ

50’si kadrolu olmak üzere birçok işçi çalıştırdıklarını ve her ay 530 bin lira maaş ödemesi yaptıklarını belirten Bağrıaçık kasabadaki hiçbir bireyin maaş alacağının olmadığını söyledi. Kasaba gençlerine istihdam sağlamanın kendileri için de çok önemli olduğunu belirten Bağrıaçık güçlerinin yettiği takdirde 500 kişi çalıştırmaya bile hazır olduklarını vurguladı. Bir kişiye daha maaş verebilmek için ekibi ile birlikte gecesini gündüzüne kattığını belirten Bağrıaçık Hacılar halkının her zaman yanında olacağını söyledi.

 

SLOGANLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜ

Kendisini eleştirenlerin sürekli konuştuğunu ancak sevenlerinin konuşmaması gerektiğini belirten Bağrıaçık polemik ortamı yaratarak karmaşaya sebep olmamak adına kendisini sevenlerin 2014 yılının 30 Martında konuşması gerektiğini söyledi. Demokrasilerde en iyi konuşma yerinin sandık olduğunu söyleyen Bağrıaçık sükut içerisinde aday adaylığı sürecinin tamamlanması gerektiğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünden örnekle Hacılar halkının büyük düşünmesi gerektiğini belirten Bağrıaçık kendisinin kasaba halkına her zaman açık kapı bıraktığını, makamının ve cep telefonunun her zaman açık olduğunu söyledi. Bağrıaçık ve beraberindeki kasaba halkı daha sonra resmi başvurunun yapıldığı Kırıkkale İl Başkanlığı’na konvoy düzenledi. Sloganlar eşliğinde parti binasına gelen Bağrıaçık burada resmi başvuruyu yaptı.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız