Ben bir Keskin sevdalısıyım

Ben bir Keskin sevdalısıyım

AK Parti'den aday adaylığını birkaç ay önce açıklayan Fahri Altınışık Keskin'de doğup büyüyen, Keskin'de ekmeğini kazanıp çocuklarını burada yetiştiren ve ömrünü burada tamamlamayı düşünen birisi olarak Keskin sevdalısı olduğunu söyledi. Keskin'e hizmet e

EVİM BARKIM İŞYERİM KESKİN’DE

AK Parti’den Belediye Başkan adaylığını birkaç ay önce ilan eden Fahri Altınışık bazıları gibi Kırıkkale’de veya Ankara’da ikamet edip seçimden seçime Keskin’e gelenlerden olmadığını söyledi. Seçimi kazansa da kaybetse de Keskin’de ikamet etmek zorunda olduğunu bildiren Altınışık, Keskin’de doğup büyüdüğünü ve ekmeğini de burada kazandığını söyledi. Belediyecilik konusunda ise oldukça deneyimli olduğunu belirten Altınışık yıllarca Belediye’de çeşitli kadrolarda çalıştığını söyledi. Doğma büyüme Keskin’de yaşadığını belirten Fahri Altınışık çocuklarını burada büyüttüğünü ve ekmeğini burada kazandığını bundan sonrada burada esnaflık yaparak yaşamını sürdüreceğini belirten Altınışık, Keskin’e hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti.

KESKİN’İN SORUNLARINI BİLİYOR

Keskin’de yıllarca Belediye’de çalıştığını anlatan Fahri Altınışık dolayısıyla Keskin’in sorunlarını da yakından bildiğini söyledi.  “Kırıkkale’de Ankara’da oturmuyorum. Evim kendim buradayım, Bunun için aday adayı oldum. Çünkü Keskin’in sorunlarını biliyorum” dedi. Belediyeciliğin ayrı bir sanat olduğunu belirten Altınışık kendisinin yıllarca Belediyede çalıştığını söyledi. Belediyecilikten anlamayan birisinin Belediye Başkanlığı yapmasının güç olduğunu belirten Altınışık, “Benim belediyede yıllarım geçti. Her görevde bulundum. Belediyecilik acemi birisinin yapacağı iş değildir. Tepeden düşenin yapacağı bir iş değildir. Acemi bir politikacının da yapacağı iş değildir. Ben bunları aştım Ben hizmet hasıl yapılır bilirim Ben hizmet nasıl yapılır güzel Keskinimizin sorunları nelerdir? Bilirim. Sayın halkımız neler bekliyor bunları bilen bir kişiliğe sahibim” diye konuştu.

HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANDIM

Keskin’de 7’den 70’e herkesin gönlünü kazandığını belirten Fahri Altınışık geçen Ramazan bayramında tüm keskin halkını tek, tek ziyaret ettiğini belirterek Bayramda herkesi tek, tek gezerek hal hatır sorduğunu da kaydetti. Altınışık dolaştığı hal hatır sorduğu herkesin kendisine başarı dilediğini ve yanında olduklarını bildirdiklerini de kaydetti. Kendisini sbıcak bir şekilde karşılayanlara teşekkür ettiğini de belirten Fahri Altınışık “Bana yakınlık gösteren ve beni destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım” dedi. Altınışık ayrıca Keskin’i çok sevdiğini de ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız