Ben Bank Asya´ya para yatırmadım

Ben Bank Asya´ya para yatırmadım

TAHLİYESİNİ TALEP ETTİ

Ben Bank Asya´ya para yatırmadım

Kırıkkale´de,(FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklu 3 avukatın yargılanmasına devam edildi. Tutukluluğu devam eden AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı M.B, Bank Asya´ya yardım amaçlı para yatırmadığını ileri sürdü.

SAVUNMALARI ALINDI

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanıklar, avukatları ve sanık yakınları katıldı. Kimlik kontrollerinin ardından duruşmada, "FETÖ/PDY´ye üye olmak" iddiasıyla yargılanan, aralarında eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı M.B´nin de yer aldığı sanıkların savunmaları alındı. Sanıklardan M.B. savunmasında mahkemeye gelen beyanları kabul etmediğini belirterek Bank Asya´ya yardım amaçlı özel bir para yatırmadığını ileri sürdü. Daha önceden Banka Asya ve diğer bazı bankaların avukatlığını yaptığını anlatan M.B, şöyle konuştu:

TAHLİYESİNİ TALEP ETTİ

"O zamana kadar Bank Asya´da hesabım yoktu. 17-25 Aralık ve dershanelerin kapatılma sürecindeki duruşumdan ve partide de görevli olduğum için Bank Asya takiplerimi geri çekti. FETÖ ile bir bağlantım, üyeliğim yok. ´Avukatların imamı´ iddiasını kesinlikle kabul etmiyorum. Tutuklu olduğum için müvekkillerim dosyalarını geri çekti ve şu anda mağdur durumdayım. Tahliyemi talep ediyorum."

KOSGEB KONUSU

Diğer tutuklu sanık O.K. ise tanık beyanında geçen "KOSGEB´den hibe kredisi kullandı" iddiasını kabul etmediğini aktararak konu hakkında KOSGEB´e yazı yazılmasını istedi. M.Ü. de suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti. Sanıkların avukatı ise sanıkların beyanlarına katıldığını ifade ederek müvekkillerinin tahliye edilmesini istedi. Cumhuriyet savcısının mütalaasını da alan mahkeme heyeti, 3 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 6 Temmuz´a erteledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ