BEMBİRSEN?DEN SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ

BEMBİRSEN?DEN SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ

Balışeyh Belediyesi ile BEMBİRSEN arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve BEMBİRSEN Kırıkkale Şube Başkanı İsmet Köksal üye memurların ekonomik hayat koşullarında düzenlemeler getirecek olan Sosyal Denge Söz

SOSYAL VE KÜLTÜREL DÜZEYLERİNİ YÜKSELTMEK
Sosyal Denge Sözleşmesi amacını açıklayan BEMBİRSEN Kırıkkale Şubesi Başkanı İsmet Köksal, ?Çalışanların ekonomik durumunu işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde; insanca yaşamı sağlamak. Bilgi ve becerisini geliştirmek. Aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini sağlamak. Emeğin karşılığını almak, adaletli ücret dağılımını sağlamak. Çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek. Geleceğe güvenle bakmasını temin etmek böylelikle ekonomik ve sosyal barışı sağlamak. Çalışma performansını artırarak demokratik ve katılımcı çalışma düzenini oluşturmaktır? dedi.
 
250 TL?LİK MAAŞ ARTIŞI
Köksal, ?23.09.2010 tarih 27708 sayılı Resmi gazetede yayınlanan Anayasa değişiklik paketinde kamu görevlilerine de toplu sözleşme hakkı sunulmaktadır. Biz de bu haktan yararlanmak amacıyla Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kırıkkale`de ilk olarak Balışeyh Belediyesinde çalışan BEMBİRSEN üyesi memur arkadaşlarımızla Sosyal Denge Sözleşmesini hayata geçirdik. Bu sözleşme ile ek ödeme olarak maaşlarında 250 TL?lik bir artış söz konusu olmuştur.?
 
ÖZEL İDARE İLE GÖRÜŞÜYORUZ
?Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedeoğlu`na BEMBİRSEN ailesi adına yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm memur arkadaşlarımızın bu haktan faydalanmasını sağlayabilmek amacıyla diğer belediyelerle görüşmelerimiz devam etmektedir. İl Özel İdaresinde çalışan arkadaşlarımızı da unutmadık. Onlar içinde İl Özel İdaresi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ