Belediyeyi su bastı

Belediyeyi su bastı

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ İşletme Müdürlüğü Su Tahakkuk Tahsilat Endeks Şefliği binasını su bastı.

ZOR ANLAR

Kalorifer peteğinin patlaması sonunda ortalık bir anda suyla doldu. Su baskınıyla birlikte vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Suyun ortasında kalan vatandaşlar, ayaklarının ucuna basarak su paralarını yatırmaya çalıştı. Temizlik elamanlarının dakikalarca uğraşmasına rağmen suyu bir türlü boşaltılamadı.

ARŞİV YOK OLUYORDU

Temizlik işçilerinin çalışması sırasında sular, binanın bodrum katında bulunan arşive doğru gittiği gözlendi. Bunun üzerine temizlik işçileri arşiv tarafına yönlendirildi. Arşive giden sular çekçek ve paspasların yardımıyla temizlendi. Temizlik sırasında kaloriferden sular akmaya devam etti.  

EVDEN HABERSİZ

Kırıkkale Belediyesi?nin şehri güzelleştirmek amacıyla milyarlarca yatırım yaptığının söylenmesine rağmen belediye içinde su baskınına dahi zamanında müdahale edemediğini beyan eden vatandaşlar, evinin içinden haberi olmayan bir belediyenin şehre yatırım yaptığını söylemesinin düşündürücü olduğunu ifade etti.

TESİSAT ESKİ

Belediye içinde bulunan kalorifer ve bazı tesisatlarının eski olduğu söylendi. Tesisatın yıllardır yenilenmediğini ve tesisatın sabah saatlerinde patlamasının büyük bir mucize olduğu ifade edildi. Tesisat gece patlamış olsaydı, bütün binanın ve arşivin sular altında kalacağı iddia edildi. 

ilhat
6.02.2013 22:17:16
bina yapılalı kaç yıl oldu ki tesisat eski olsun.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü