Belediyeye borcu olanlar, mutlaka bu haberi okuyun

Belediyeye borcu olanlar, mutlaka bu haberi okuyun

Resmi Gazetede yayımlandı. İlk adım Kırıkkale Belediyesi`nden geldi Belediye başkanı Mehmet Saygılı, Belediyeye borcu olanların bir an önce ilgili birime müracaat etmelerini istedi.

UYGULAMA İLK BELEDİYEDEN

Kamu alacaklarının 6 bin 552 sayılı Kanun kapsamında yeniden yapılandırmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen tebliğinin Resmi Gazete ’de yayınlanmasının ardından Kırıkkale Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü kent bilgi sisteminde 6 bin 552 sayılı kanunla ilgili çalışmalarını tamamlayıp, mükelleflerin hizmetine sundu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediye borcu olanların kısa zamanda müracaat etmelerini istedi.

BORÇLAR YENİDEN YAPILANDIRILACAK

Yeni çıkan Torba Yasa’ ile Belediye’ye borcu olan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırabilecekler. Bu yasa kapsamında mükelleflere borçlarını kendi talepleri doğrultusunda 6-9-12-18 olmak üzere taksitle ödeme imk?nı sunuluyor. Bu kapsamda su, emlak ve çevre temizlik vergisi, kültür varlıklarının korunmasına katkı paylarına ait cezai ve gecikme faizlerinden vazgeçiliyor. Emlak ve ÇTV borçları için yapılandırmadan faydalanmak isteyen Vatandaşlar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne, su borçları için yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar ise su veznelerine kurulan yapılandırma servisinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine başvurmaları gerektiği belirtildi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı