Belediyenin çiçekleri Vatandaşın ilgi odağı

Belediyenin çiçekleri  Vatandaşın ilgi odağı

KIRIKKALE EVLERİNDEKİ SATIŞA SUNULAN ÇİÇEKLER KISA SÜREDE TÜKENDİ

Kırıkkale Belediyesinin satışa sunduğu çiçekler vatandaşın ilgi odağı oldu. Kısa sürede çiçekler tükenirken yenileri satışa sunulmaya başladı

Belediye serasında üretilen çiçekler  Kırıkkale evlerindeki “Çiçek Satış Noktası”nda uygun fiyatlara vatandaşlara ulaştırıyor.

UYGUN FİYATA

Kırıkkale Belediyesi’nin serasında mevsimlik çiçek üretimi ara vermeden sürüyor. Parkları süsleyen kışlık ve yazlık çiçekleri kendi işçileriyle en uygun maliyetle üreten Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale evlerinde açtığı “Çiçek Satış Noktası” vatandaşlara satış da yapıyor. Çiçek satış Noktası, evlerinin balonunu, bahçesini ya da işyerini renklendirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası oldu.

KIRIKKALELİLERİN HİZMETİNDE

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Kırıkkalelilerin tek bir kuruşunu israf etmiyor, halkımızın yararına kullanıyoruz. Seralarımızda işçilerimizin alın teriyle ürettiği çiçekleri parklarımıza, refuşlara dikiyoruz. Bu seralarımızda ürettiğimiz bitki ve çiçekleri de şimdi gelen talepler üzerine uygun şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi. Tarihi Kırıkkale evlerinde açılan Çiçek Satış Noktası hafta içi 09.00-17.00 saatleri arası hizmet veriyor.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız