Belediyeden okullara Dezenfektan desteği

Belediyeden okullara Dezenfektan desteği

Pandemi döneminde okullara yönelik sıklıkla dezenfeksiyon uygulaması yürüten Kırıkkale Belediyesi son olarak da okullara koruyucu özellikli bin litre el dezenfektanı dağıttı.

90 OKUL 5 YURTA 2 TON DEZENFEKTAN

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınına tedbir amaçlı olarak Kırıkkale şehir merkezinde bulunan 90 okul, 5 adet yurda koruyucu özelliği bulunan el dezenfektanı dağıttı. Okullara toplam bin litre dezenfektan dağıtan Kırıkkale Belediyesi pandemi döneminde de okullara yönelik düzenli olarak ta genel ilaçlama ve dezenfekte uygulaması yapmaya devam ediyor.

 

DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, Belediye olarak eğitime desteklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek: “Okullarımızda yüz yüze eğitim döneminde dezenfekte işlemine ağırlık veriyoruz. Çocuklarımız sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi, öğretmen ve okul görevlilerimizi salgına karşı koruma amacıyla Belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde bulunan okullara koruyucu içeren el dezenfekte dağıttı. Ayrıca okullarımızı da düzenli aralıklarla dezenfekte uygulaması gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ