Belediye’den en Hayırlı hizmet

Belediye’den en  Hayırlı hizmet

İLÇEDE HASTANEYE GİTME İMKANI OLMAYANLAR AMBULANSLA NAKLEDİLİYOR

Bahşılı Belediyesi hasta taşıma uygulamasını kapsamlı bir şekilde geliştirmeye devam ediyor. Son olarak hibe olarak alınan tam donanımlı ambulansı envanterine katan Bahşılı Belediyesi etkili ve hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

VATANDAŞIMIZA YARDIM ETMEK BİZİ MUTLU EDİYOR

Bahşılı Belediyesi’nde faaliyete geçen hasta taşıma uygulaması ilçe sakinleri tarafından büyük takdir topluyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, hasta taşıma uygulamasının geri dönüşlerinin kendilerine büyük mutluluk verdiklerini söyleyerek, “Bahşılı benim evim, insanlarımızın bir nebze bile olsa sorunlarına çare olmak içimizi daha çok hizmet aşkıyla dolduruyor. Biz vatandaşlarımızın gözlerinde ki sevinci görmek için yaşıyoruz’’ dedi.

OLMASA ANNEMİ GETİREMEZDİK

Bahşılı Belediyesi Hasta taşıma uygulamasını kullanan Hanım İnce: ‘’ Aslında Kırıkkale’de oturuyorum ama annem Sıdıka Mercan Bahşılı’da olduğu için Bahşılı’ya sürekli gidip geliyorum, annemde demans hastalığı, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp yetmezliği ve akciğer solunum yetmezliği hastalığı var. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi görüyoruz. Akciğer solunum yetmezliği tedavimiz yeni başladı, çok şükür tedavi sürecimiz iyi gidiyor”

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız